DOLAR
32,1755
EURO
34,6886
ALTIN
2.440,51
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Latifoğlu Development’in yeni projesi Luna Residences

Latifoğlu Development’in yeni projesi Luna Residences
18.09.2023 03:54
3
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektörün başarıya ulaşmış inşaat firmalarından Latifoğlu Development, sizi Şimal Kıbrıs’ın en güzel sahillerinden Long Beach plajına komşu olmaya çağrı ediyor. Luna Residence projesi 1+1 teras ve 2+1 teras alternatifleriyle, rezidans yaşamının konforunu ve şık tasarımını ayağınıza seriyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

latifoğlu development luna residences

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Latifoğlu Development, yeni projesinde konfor, rahatlık ve rahatlık için her ayrıntıya yer verdi.
Yüksek kaliteli yapı malzemeleriyle ve güzel duyu mimari iç mekânıyla üretilecek olan Luna Residences, üç bloktan oluşuyor. Birinci kat dairelere hususi teras alanı sunan proje, zemin kat daireler için de hususi bahçe alanı sunuyor.

Güvenli bir yaşam alanı için Luna Residences
Latifoğlu Development, IP kamera sistemleriyle 7 gün 24 saat site giriş çıkışlarını ve apartman giriş çıkışlarını izleyebileceğiniz maksimum güvende bir rezidans yaşamı inşa ediyor.

Long Beach plajına yalnız 50 metre mesafede yer edinen yeni projede; 6 km yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk oyun parkları, piknik alanları, sahilde bulunan kafeler ve düzenlenmiş yeşil alanlarıyla tüm beklentileri karşılayacak.

Proje özellikleri
Daire sahiplerinin erişimine hususi 435m2 yüzme havuzuna haiz Luna Residences, birinci kat dairelere hususi teras alanı, zemin kat dairelere ise hususi bahçe alanı sunuyor. Çocuklarınızın güvenle zaman geçirebileceği çocuk havuzu ve derhal yanında çocuk oyun alanı da bulunuyor.

Her daireye ilişik otopark ile artık park sıkıntısı çekmeyeceğiniz yeni projede gözünüze hitap edecek yeşil alanlar da mevcut. Site içinde POOL Bar, A blok dairelerde önü kapanmayan deniz manzarası, A blok zemin kat dairelerde talep üstüne kişiye hususi havuz olanağı, atık suların geri dönüşümü, klima alt yapısı, dairelerden havuza direk erişim ve tüm daire salon, mutfak ve banyolarında yerden ısıtma sistemi bulunuyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: luna residence, latifoğlu developmentEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.