DOLAR
32,3875
EURO
34,7728
ALTIN
2.398,27
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Near East Bank kredi kartlarını Timuçin Samancıoğlu söyledi

Near East Bank kredi kartlarını Timuçin Samancıoğlu söyledi
02.10.2023 20:52
8
A+
A-

Near East Bank kredi kartlarını mı inceliyorsunuz? Banka yöneticilerinden Timuçin Samancıoğlu kartları ve avantajlarını söyledi.

timuçin samancıoğlu near east bank

Near East Bank kredi kartlarını Timuçin Samancıoğlu söyledi.

Alan kişi beklentilerine uygun fırsatlar sunan Near East Bank, günden güne geliştirdiği yeni teknolojileri ile dijital bankacılık hizmetleri ve ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

Alan kişi ihtiyacına uygun olarak hazırlanan, değişik avantaj ve özellikleri ile sunulan Near East Bank kredi kartları müşterilere imtiyaz yaşatırken, gerekseme anında yanlarında oluyor.

Near East Bank Merkezi Pazarlama ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü Timuçin Samancıoğlu, kredi kartlarının kullanımı ve ürünlere ilişkin değerlendirmede bulunmuş oldu:

“Pandeminin etkisiyle hem bireysel hem de kurumsal işletmelerin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıdan dolayı kredi kartları kullanım açısından çokça tercih edilir oldu. Kredi kartları ile meydana getirilen online işlemlerde 3D Secure güvenliği ile ödeme yapılabilmesi, nakit ihtiyacı sağlaması, taksitlendirme olanağı sunması ve alışverişte para puan kazanımı benzer biçimde özellikler kredi kartlarını avantajlı bir ürün haline getirdi. Fizyolojik temastan uzak durmanın önemi sebebi ile de temassız ödemelerde ciddi artışlar görüldü. Kredi kartlarına da talep arttı. Near East Bank olarak müşterilerimizin, kolay güvenilir ve avantajlı imkanlar ile harcamalarına çözümler sunmak için ürün yelpazemizi genişletmek adına çalışmalarımız devam etmekte..” 

Her ihtiyaca ve her kesime uygun hazırlanan Near East Bank kredi kartları temassız özelikleri ile Near East Bank Cardplus, Prestige, Business, Royal ve Campus kart olmak suretiyle beş değişik ürün sunuyor.

Near East Bank kredi kartları yalnız vatanımızda değil dünyanın birçok noktasında alışveriş yapma ve taksitlendirme olanağı sunuyor. Ek olarak meydana getirilen alışverişlerde PlusPuan kazanmanızı sağlayarak, kazandığınız bu puanlar yardımıyla parasız alışveriş yapma şansını elde edebiliyorsunuz. Yurt içinde ve yurt haricinde Visa ve/yada Mastercard amblemi olan öteki bankaların tüm ATM’lerinden, para/nakit ön ödeme çekme; yurt için de taksitli nakit ön ödeme ve yurt haricinde nakit ön ödeme imkanı; arzu ettiğiniz zaman vadesiz hesabınıza yönlendirerek yalnız Cardplus pos ve ATM’lerinde kredi kartınızı değişmeden banka kartı ( debit kart) olarak da kullanabilmeniz de tüm kartların ortak özelliklerinden.

Hizmetleriyle hususi hissedeceğiniz, CardPlus kredi kartı

Near East Bank müşterilerinin en fazlaca tercih etmiş olduğu kredi kartlarından olan CardPlus kredi kartı, nakit kullanmak yerine Cardplus kredi kartını kullanarak alışverişlerinizi yaparken, puan kazanabilir; Nakit Ön ödeme, Taksitli Nakit Ön ödeme, Satış, Taksitli Satış, Debit satış ve Puan satış olarak hizmet vermekte olup, yurt içi ve yurt haricinde Visa ve/ yada mastercard amblemi olan her yerde alışveriş yapabilme olanağı, yurt içindeki ATM’lerimizden ve Cardplus amblemi olan öteki bankaların tüm ATM’lerinden para çekebilme olanaklarını sağlamakta. CardPlus kredi kartını arzu ettiğiniz zaman da vadesiz hesabınıza yönlendirerek kredi kartınızı değişmeden banka kartı (Debit kart) olarak da kullanabilmenizi sağlıyor.

Prestijli kampanyaların anahtarı 

Near East Bank Prestige kredi kartı, kartın özelliklerine tanımlanan avantajları ve kampanyaları ile müşterilere ayrıcalıklar sunuyor. Tüm hususi günlerde taksit kampanyalarından yararlanabilme, yurt içi ve yurt dışı kullanımlarda komisyonsuz taksit hususi durumunu kullanabilme fırsatı sunuyor.

Sevgililer günü, Anneler günü, Babalar günü, Ramazan ve Kurban Bayramı benzer biçimde bayram ve hususi günler için ideal olan bu kartın yüksek limit olanaklarından yararlanarak limit darlığı çekmeden kolayca kullanabilirsiniz. Prestige kartınızı peşin yada taksitli olarak alışverişlerinizde de kolayca kullanabilirsiniz.

Şirket Harcamalarınız için Business Kart

Ticari amaçlı meydana getirilen alışverişlerde gezi, konaklama, ağırlama ve şirket gereksinimlerini karşılamak amacıyla şirket adına kullanılım için şirket yetkilisine verilmek suretiyle hazırlanan Business Kart, firmalar için meydana getirilen tüm harcamaları denetim edebilmeyi sağlıyor.

Hususi Bankacılık müşterilerine Royal Kart

Hususi Bankacılık müşterilerinin kullanımına sunulan Royal Kart, Sevgililer günü, Babalar günü, Ramazan bayramı, Kurban bayramı ve benzeri tüm kampanyaların dahil edilmiş olduğu bir kart olarak hazırlandı. Royal Kart sahiplerine hususi yurt dışı döviz ve tüm Duty Free harcamalarına masrafsız 2 taksit imkanı sağlıyor.

Kartın özelliklerinde ise, Royal Kart ile gezi acentelerinde 2 katı puan imkanı, kart sahiplerine hususi biriktirilen 500 puanın istebilen şubeden nakit olarak alma imkanı, kart ile vasıta kayıt, seyrüsefer ve yeterlik ücretlerinden komisyonsuz ve masrafsız 4 taksit imkanı sunulmaktadır.

Talebe Olmanın Farkını Hissetmeniz için Campus Kart

Near East Kuruluşu çalışanları ve öğrencilerinin kullanımına sunulan Campus Kart, nakit ön ödeme, taksitli nakit ön ödeme, satış, taksitli satış, debit satış ve puan satış olarak hizmet veriyor. Talep eden müşterilerimize de sunulabilen Campus Kart’a tüm kampanyalar dahil edilebiliyor.

Near East Bank müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği NEB Standart CardPlus, NEB Prestige, NEB Royal, NEB Business ve NEB Campus kartları müşterilerinin tüm hususi gün kampanyalarından yararlanmalarını sağlayarak, kredi kartı harcamalarında Cardplus POS cihazlarından meydana getirilen ve öteki banka pos cihazlarından meydana getirilen işlemlerde puan kazanmanızı sağlıyor. 45 puan ve üstü biriktirdiğiniz puanlar ise 3 ile çarpılarak üç katı puan değerinde tayyare bileti alma imkanı sağlarken , yurt haricinde taksitlendirme seçeneği ile müşterilere hususi avantajlar sağlıyor.

Hizmette sınır tanımayan Near East Bank, kredi kartı sahibi olmak isteyen tüm müşterilere www.neareastbank.com internet sayfası üstünden müracaat yapma kolaylığı sunmanın yanı sıra en yakın şubeye giderek de başvuruda bulunulabiliyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.