DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Northernland Construction Emerald Villas Yeniboğaziçi İnşaatında Son Durum

20.09.2023 18:57
8
A+
A-

Northernland Construction’un Yeniboğaziçi’nde inşa etmiş olduğu lüks villa projesi Emarald Villas projesinin inşaatı hızla aşama kaydediyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

gazimağusa yeniboğaziçi villa

Gazimağusa ve İskele’ye inşa etmiş olduğu konut projeleri ile bölgeye kıymet katan ve prestijli konut projelerine imza atan Northernland Construction’un villa projesi Emerald Villas Yeniboğaziçi’nin inşaatı hızla aşama kaydediyor.

İnşaat sona doğru hızla yaklaşırken satışlar bitti.

Konforlu ve rahat bir yaşam için inşa edilen proje 47 tane lüks villadan oluşuyor. Kusursuz ve doğaya uyumlu mimarisi ile öne çıkan Emerald Villas Yeniboğaziçi’nde 3+1 ve 4+1 villalar mevcut.

Bu eşi olmayan projede villa satışları hızla bitti. Sadece yeni bir proje açtı Northernland Construction, Emaral Villas Tuzla. Benzer özelliklere haiz olan villalar da hızla tükeniyor.

İnşaatın son durumu hakkında informasyon sahibi olmak için videoyu seyredebilirsiniz.

Hem inşaatın hem de satışlarının sona yaklaştığı proje hakkında informasyon almak için Northernland’a ulaşın.

Projeyi detaylı incelemek için tıklayın.

Etiketler: emerald villas, northernlandEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.