DOLAR
32,2804
EURO
35,0323
ALTIN
2.473,64
BIST
10.538,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Northernland Construction’ın Lüks Villa Projesi: Northernland Villas Çatalköy

Northernland Construction’ın Lüks Villa Projesi: Northernland Villas Çatalköy
08.09.2023 22:32
3
A+
A-

Şimal Kıbrıs’a eşi olmayan yaşam alanları katan Northernland Construction’ın Çatalköy’e konumlanan lüks villa projesi Northernland Villas Çatalköy.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ın en başarı göstermiş inşaat firmaları içinde Northernland Construction.

Şimal Kıbrıs’ta ilkleri bir araya toplayan Grand Sapphire Resort & Residence projesi ile de tüm dünyadan ilgi ve beğeni topladı Northernland Construction. Öyleki ki projenin 4. etabında da yatırımcı yoğunluğu devam ediyor.

İnşa etmiş olduğu kaliteli yapılarla sektörde dikkat çeken Northernland Construction’ın Girne Çatalköy’e konumlandırdığı lüks villa projesi olan Northernland Villas Çatalköy’de satışlar devam ediyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Northernland Construction imzalı lüks proje, son teknoloji ürün ve mimari ile tasarlandı.

4+1, 5+1, 6+1 konut tipleri ile müstakil konforunun en geniş halini sunuyor Northernland Villas Çatalköy.

Uygar mimarinin Akdeniz kültürüyle harmanlandığı Northernland Villas Çatalköy’de sınırı olan sayıda kalan villalarda siz de yerinizi alın.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: northernland villas çatalköy, northernland villas, northernland constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.