DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Noyanlar Ekibi Yeni Yıl Yemeğinde Buluştu

Noyanlar Ekibi Yeni Yıl Yemeğinde Buluştu
26.09.2023 04:08
4
A+
A-

İskele bölgesinde birçok başarı göstermiş projeye imza atan Noyanlar’ın yöneticileri ve çalışanı yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Detaylar haberimizde.

Noyanlar Şirket Grubu yönetimi ve çalışanı yaklaşan yeni yıl yıl sebebiyle bir araya gelmiş olarak keyifli bigün geçirdiler.

İskele ve çevresine yapmış olduğu yatırımlarla dikkat çeken ve birçok başarı göstermiş projeye imza atan Noyanlar Firmalar Grubu’nun yönetim ekibi ve çalışanı, Long Beach Mackenzi Bay Resaturant’ta düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.
Noyanlar Firmalar Grubu yönetimi ve 100 kişiye yakın çalışanı, yıl sonu yemeğinde, yoğun tempodan birazcık uzaklaşarak hem keyifli bigün geçirdiler hem de 2022 yılı için planlama yaptılar.

Yemekte kısa bir konuşma icra eden Noyanlar Firmalar Grubu Direktörü Ahmet Noyan, Covid-19 salgını sürerken gösterdikleri fedakâr çalışmalardan dolayı tüm personele teşekkürlerini iletti. 2021 yılının zor bir yıl bulunduğunu belirten Noyan, 2022 yılının virüsün son bulmuş olduğu, saygı, sevginin eksilmediği başarı odaklı bir yıl olması temennisini iletti.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: noyanlarEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.