DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Onur Bozkurt: “Taahhütlerimizi yerine getirecek şekilde organize olduk”

Onur Bozkurt: “Taahhütlerimizi yerine getirecek şekilde organize olduk”
29.10.2023 18:14
6
A+
A-

Pandemi süresince ortalama 45 gün yaşam durdu diyebiliriz Şimal Kıbrıs’ta. Sadece ilk dalgayı başarıyla atlattı ve olay sayısı sıfırlandı. 45 günlük bir iş kaybı ortaya çıktı. Northernland Construction Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Bozkurt, ilk işlerinin projelerini taahhüt ettikleri tarihe yetiştirmek bulunduğunu ve ona bakılırsa iş planı çıkardıklarını söyledi.

Northernland Construction Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Bozkurt ile hem süreci iyi mi yöneteceklerini hem de yeni dönem için yaptıkları hazırlıkları konuştuk. Şirket olarak online satışa süratli başladıklarını, bunun için altyapı hazırlıklarının tamamlanmak suretiyle bulunduğunu ve emek verme önceliklerini paylaştı bizimle. İşte röportajımız..

“PROJELERİMİZİ TAAHHÜT ETTİĞİMİZ SÜREDE TESLİM EDECEĞİZ”

Haftalar sonrasında iş dünyası yeni dönemde çalışmaya başladı, siz şirketiniz adına iyi mi bir başlangıç yaptınız?

Bir taraftan ülke pandemi ile savaşım ederken, öteki taraftan hepimiz de teknolojiden yararlanarak, ekibimizle beraber bu günlere hazırlandık.

Ofislerimizi sürekli dezenfekte ettik. Süreç adım atar başlamaz, hijyen önlemlerini en üst seviyede uygulamaya başladık. Her ziyaretçi denetim ediliyor, ateşi ölçülüyor, her ziyaret sonrası tekrardan düzenleme yapılıyor. İlk haftamızı, yeni yol haritamızı çizmek, iş planlarımızı düzenlemek ve geleceğe hazır olma adına kısa vadede neler yapılabileceği üstüne yoğunlaştık. Şimdi planlarımızı uygulamaya başladık.

“İNSANLAR YATIRIM YERİNE YAŞANACAK EV ARAMAYA BAŞLADI”

Pandemi öncesi zamana bakılırsa iş hayatında değişenleri iyi mi sıralarsınız?

Sektörde çalışan neredeyse hepimiz karşı karşıya toplantı yerine online toplantılara rağbet göstermeye başladı.

Salgın sebebiyle yalnız Şimal Kıbrıs’ta değil, tüm dünyada bir durgunluk söz mevzusu. İnsanlar yatırımdan fazlaca yaşam odaklı ev alımı düşünmeye başladı. Şimal Kıbrıs’taki pandemi ile mücadeledeki başarı, sıhhat alt yapısının başarısı, insanlarımızın yaklaşımı, önümüzdeki süreçte, yabancı alıcılar için de burayı bir merkez yapmış olacaktır.

Kısa ve uzun vadeli hedeflerinizde değişimler oldu mu?

Kısa ve uzun vadeli hedeflerimizde azca da olsa değişimler oldu. Şundan dolayı beklentiler değişti, bakış açıları değişti. Hızlıca buna uygun bir halde şirket olarak hazırlandık. Genç arkadaşlarımız, ekiplerimiz dünyadaki gelişmelere uygun olarak, yeni pazarlama teknikleri mevzusunda eğitildiler.

“45 GÜNLÜK ARAYI KAPATACAK ŞEKİLDE ORGANİZE OLDUK”

Yol haritanızda, öncelik esnasında neler var?

Önceliğimiz taahhütlerimiz. Müşterilerimize taahhüt ettiğimiz sürelerde projelerimizde sapmadan adımlar atıyoruz.

İş programlarımız hatta bu 45 günlük arayı kapatacak şekilde tekrardan organize ediliyor. Taahhüt ettiğimiz proje teslim tarihlerine uygun davranıyoruz.

Doğal ki yeni projelerimiz de var. Bu tarz şeyleri da zaman kaybetmeden hayata geçirmek için çaba harcıyoruz.

Yatırımcılarınız bu süreci iyi mi değerlendiriyor?

Biliyorsunuz ki, şu an için ülkeler arası bir gezi kısıtlaması var. Yalnız bizde değil, tüm dünyada… Yatırımcılarımız, ulaşım olmamasından dolayı birazcık süreci izlemeye geçtiler. Hepimiz, önünü görmek, buna bakılırsa planlama yapmak istiyor.

Bu uzun sürmeyecektir diye ümit ediyorum fakat şirket olarak lüzumlu tedbirlerimizi aldık. Biz tedbirlerimizi alıyoruz ve projelerimizi bu plan doğrultusunda ilerletiyoruz.

İsteğimiz, tüm bu engellemeler kalktığı süre, hazır bir şirket haline gelmek.

Mahalli pazar için hususi fırsatlarınız olacak mı?

Şirket olarak daima ülkemizdeki alıcılar ve yatırımcılar için muhteşem fırsatlar hazırladık. Buna devam edeceğiz.

Hatta yakın bir gelecekte, yeni bir tanıtım ve pazarlama için hazırlıklarımız tamamlanmak suretiyle. Bunu, en erken zamanda sizinle paylaşacağız.

“ONLINE SATIŞTA BİLGİ PAYLAŞIMI ÖNEMLİ”

Yurt dışı uçuşların kapalı olduğu dönemde, yurt dışı yatırımcılar için iyi mi bir hareket planınız olacak?

Online satış ve pazarlama için tüm alt yapımızı kurduk. Fazlaca yakında etken hale gelecek. Yatırımcılarla temasımızı asla kesmedik.

Ofisimizdeki dostlar, bu kapalı dönemde ofise gelmediler sadece müşterilerimizle de teması kesmediler. Yeni dönemde online satış ve pazarlama mevzusunda da lüzumlu eğitimlerimizi tamamladık. Bu mevzuda dünyadaki yenilikleri takip eden bir şirket olarak, adaptasyonumuz da kısa sürede tamamlandı.

Yeni dönemde açıldığımız günden itibaren online satışlarımız devam ediyor. Web sitemize 360 aşama ev tanıtımı, canlı destek hattı ve şantiyelerin anlık görüntülerini izleyebileceğimiz bir güncelleme geliyor. Bu da bu dönem için lüzumlu diye düşünüyorum. Online satış yapıyoruz ve saydam olarak data paylaşmalıyız.

Etiketler: onur bozkurt, northernland constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.