DOLAR
32,2873
EURO
35,0438
ALTIN
2.473,64
BIST
10.509,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Projeden Ev Almanın Avantajları – Kıbrıs Emlak Merkezi

Projeden Ev Almanın Avantajları – Kıbrıs Emlak Merkezi
04.09.2023 07:42
5
A+
A-

Projeden konut sahibi olmanın avantajlarını biliyor musunuz?
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Ortada hemen hemen bir ev yokken, topraktan doğrusu bir öteki deyişle off plan seçeneği ile daha ucuza ev sahibi olmak mümkün.

Ne şekilde mi?

Şimal Kıbrıs inşaat firmaları tarafınca hayata geçirilen konut projeleri ile.

Halk içinde “topraktan satış” da denilen proje üstünden pazarlama, hemen hemen yapımı başlamamış, maket üstünde satın alınan ev anlamına geliyor. Bu tür satışlarda proje detaylı bir halde alıcıya aktarılıyor. Yüzde 25 ya da 30 ön peşinatla, satış sözleşmesi imzalanarak satış resmiyete dökülüyor.

Hemen sonra da inşaat bitimine kadar taksitler halinde ödemenizi bitiriyorsunuz.

İnşaatı başlamamış ya da devam eden projelerden ev satın alırken ilk dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan projeyi gerçekleştirecek olan firmanın daha önceki işleri olmalıdır. Yarım kalan ya da iptal olan planlarının olup olmadığını araştırmak alıcılar için itimat bağının kurulmasında oldukca mühim bir role haiz.

Genel olarak bakıldığında ise projeden ev almak daima daha avantajlı. Düşük fiyatla sıfır konut sahibi oluyorsunuz ve proje bitiminde aldığınız konut kıymet artışına gidiyor.

Üstelik ödemelerde şirket tarafınca meydana getirilen esnek ödeme planları ile avantajlı bir halde konut sahibi olabiliyorsunuz.

Şimal Kıbrıs inşaat firmaları ister vadeli ister peşin projelerde çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Temelden satışın bir öteki artısı da istediğiniz kat ve daireyi seçebilme hakkına haiz oluyorsunuz. Bitmiş bir projede kalan daireler satılırken, bu tür bir alım satımda daha erken davrandığınız için istediğiniz konutu seçebiliyorsunuz.

Projeler genel olarak site şeklinde tasarlandığı için de çevre düzenlemesi ile beraber geliyor. Kısaca havuz, otopark, SPA, spor salonu, çocuk oyun alanları şeklinde toplumsal olanaklar da alacağınız evin kıymetini yükseltecek özellikler içinde geliyor.

Siz de projeden ev sahibi olmak isteyenlerdenseniz geç kalmadan Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal inşaat şirketi üyelerinin konut projelerine göz atabilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: projeden ev almak, avantaj, şimal kıbrıs, projeEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.