DOLAR
32,2774
EURO
35,0865
ALTIN
2.475,98
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şifa Construction Bella Vita Projesinin İnşaatında Son Durum

Şifa Construction Bella Vita Projesinin İnşaatında Son Durum
27.09.2023 01:31
4
A+
A-

Şifa Construction’un Lefkoşa’nın kalbinde inşa etmiş olduğu villa projesi Bella Vita’nın inşaatında sona doğru. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Uzun senelerdir inşaat sektöründe etkinlik gösteren ve yapmış olduğu projeleri her gün daha da geliştiren ve genişleten bir şirket Şifa Construction.

İnşa etmiş olduğu projelerin hem konumu hem de özenle tasarladığı projeleri oldukça ileri taşıdı firmayı. Sektörel gelişimleri ve alan kişi gereksinimlerini yakından takip eden Şifa Construction ihtiyaca yönelik konutlar üretmeye devam ediyor.

Bella Vita’da Yenikent bölgesinde inşa etmiş olduğu villa projesi.

Alan kişi gereksinimlerine bakılırsa tasarlanmış 6 değişik konut tipi var projede. Havuzlu ve havuzsuz villa seçenekleri de sunuluyor projede.

3+1 ve 4+1 villaların bulunmuş olduğu bu benzeri olmayan projede toplam 23 villa var. Geniş bahçe ve teraslara haiz villalar hem de oldukça kullanışlı bir mimariye haiz.

Satışların süratli ilerlediği projede inşaatta aynı hızla devam ediyor. İnşaatın %70’i tamamlandı.

Dış cephe boyalamalarının tamamlanmaya başladığı projede konutların iç mekan hazırlıklarına geçildi bile.

Siz de bu villa projesinde konut sahibi olmak isterseniz Şifa Construction ile iletişime geçin.

Bella Vita Hakkında:

Bella Vita projesi tamamen ev sahiplerinin gelişen ve değişen gereksinimlerine bakılırsa tasarlandı. 

BELLA VİTA çağdaş hayata uyum elde eden geleceğe dönük bir tasarım. Projenin dokusu, mimarisi, lokasyonu, ‘’mükemmellik” çatısı altında buluşuyor.

Temiz hatları ve çağdaş çizgileri ile akıcı bir güzel duyu tarza haiz olan bu mükemmel 3+1 ve 4+1 villalar, havuz alanına bakan yaşam alanları ile ev sahiplerine benzersiz bir lüks ve konfor sunuyor.

BELLA VİTA’da yazın güneşin keyfini yaşatacak ferah, rahat teraslar ve geniş bahçeler, havuzlar bulunuyor.

Konut sahipleri bahçelerinde nebat yetiştirilebilecek, teraslarında  kahve içilecek, ailece yemekler yenebilecek, şehrin manzarasını seyre dalıp nefes alma imkanı sağlayacaklar.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: bella vita, şifa constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.