DOLAR
32,2645
EURO
35,0539
ALTIN
2.466,07
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şifa Construction Trio Sky projesinde son 4 daire – Kıbrıs Emlak Merkezi

Şifa Construction Trio Sky projesinde son 4 daire – Kıbrıs Emlak Merkezi
26.10.2023 22:08
3
A+
A-

Lefkoşa Gönyeli’de Şifa Construction’un inşa etmiş olduğu Trio Sky projesine yoğun ilgi devam ediyor. Satışlar süratli başladı ve projede son 4 daire kaldı. İşte detaylar..

Şifa Construction’un Lefkoşa Gönyeli bölgesinde inşa etmiş olduğu site projesi Trio Sky.

3 blok ve 22 daireden oluşuyor. Lefkoşa bölgesinde tercih edilen bir proje oldu, satışlar süratli başladı hızla devam ediyor.

Proje Lefkoşa mimarisi için yeni. Çoğu zaman Girne bölgesinde görmeye alışkın olduğumuz konsepti Gönyeli’de uyguladı Şifa Construction. Bloklar 2 kattan oluşan. Alt katın bahçe kullanım hakkı, üst katların ise teras kullanım hakkı mevcut.

2 tane 3+1 ve 20 tane 2+1 daire mevcut projede.

Değişen alan kişi gereksinimlerine bakılırsa tasarlanan projede son 4 daire kaldı.

Marketlere, restoranlara, ana yola ve duraklara yakın konumda inşa edilen Trio Sky hem konumu hem mimarisi ile kısa sürede tercih edilen bir proje oldu.

Projenin teslim süresine kısa bir vakit kaldı, bu zamanda satın alan müşteriler araç-gereç seçimlerini kendi gereksinimlerine bakılırsa karar verebiliyorlar.

Trio Sky projesinin satış tutarları nedir?

Trio Sky projesinde bahçe katı ve birinci kat daireler mevcut. Bahçe katı bahçe kullanım alanına haiz, birinci katlar ise teras kullanım alanına haiz.

Bahçe katlarının satış tutarları 49.900 sterlin, birinci katların satış tutarları 47.500 sterlinden başlıyor.

Detaylı informasyon için tıklayın..

Lefkoşa bölgesi yatırımlarına hızla devam eden Şifa Construction, fazlaca kısa bir süre içinde oluşan ihtiyaca yönelik 2 yeni projeye daha başlamış olacak. 2 proje de Lefkoşa’da değişik bölgelerde ve değişik konseptlerd olacak.

Gelişimleri size ulaştırmaya devam edeceğiz.

Etiketler: şifa construction, trio skyEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.