DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Şimal Kıbrıs Girne villa projeleri, ödeme planları ve kampanyalar – Kıbrıs Emlak Merkezi

Şimal Kıbrıs Girne villa projeleri, ödeme planları ve kampanyalar – Kıbrıs Emlak Merkezi
05.10.2023 22:07
4
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ın en popüler şehirlerinden Girne. Apartman projeleri, villa projeleri ve karma projeler ile Girne’de her bölgenin kendine özgü bir dokusu var. Birçok konut projesi inşa ediliyor Girne’de, sizinle Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinin inşa etmiş olduğu hususi villa projelerini inceleyeceğiz.

Şimal Kıbrıs’ta yatırım diyince akla gelen ilk bölgelerden biri Girne.

Hem naturel güzelliği hem de yatırımcısına kazandıran özelliğiyle dikkat çeken bir bölge. Süratli amortisman, yüksek kira getirisi ve kıymet artışı bölgeyi yatırım için cazip hale getiriyor. Doğal olarak bu özellikler bölgeden bölgeye ve projeden projeye değişiyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinin Şimal Kıbrıs Girne’de inşa etmiş olduğu hususi villa projelerini inceleyeceğiz sizinle. İçlerinde anahtar teslim villa projeleri ve inşaat aşamasında olanlar var.

——-

Emtan Construction – West Park Projesi

Emtan West Park Projesi geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yapmış oldu. Girne Alsancak’ta inşa edilen karma bir proje. İçerisinde 2+1 villa, 3+1 villa ve ticari üniteler mevcut. Lokasyon olarak oldukça güzel bir konumda. Anayola ve Alsancak’ta hayata devam etmenin tüm güzelliklerine erişebilecek noktada.

Her villanın kendi hususi kullanımına ilişkin olan geniş bahçe ve teras alanları bulunuyor. Dağ ve deniz manzarası hakim projede.

Detaylar için tıklayın..

——-

Eroğlu Construction – Lotus Marina Projesi

Eroğlu Construction’un Girne Alagadi’de denize adım atma mesafesinde olan, kendine hususi koyu bulunan villa projesi Lotus Marina. Lüks bir proje ve son 1 tane satılık villa kaldı.

Teslime hazır olan villa 800 metrekare kapalı alana haiz. Kendine ilişkin havuzu bulunan tripleks villa da sauna ve hamam benzer biçimde özellikler mevcut. 2 salonu ve 2 mutfağı var villanın, 2 katında da mutfak ve salon mevcut. Toplam 7 yatak odası var.

Detaylar için tıklayın..

——-

Yapım İnşaat – Begon Villas

Yapım İnşaat’ın Girne’de inşa etmiş olduğu Villa projesi Begon Villas. 7 konut tipi ile toplam 13 villadan oluşuyor.

Çağdaş mimarisi ve kaliteli işçiliği ile kısa sürede teslim edilecek villalar.

Havuz, teras, bahçe, pergola alanı, kiler, üreteç, şömine, barbekü, bodrum katı, otomatik sulama sistemi ve daha pek fazlaca özellik Begon Villas’ın çekici özellikleri içinde.

Detaylar için tıklayın..

——-

Hançer İnşaat – Hançer Villaları

Hançer İnşaat’ın Girne Çatalköy’de inşa etmiş olduğu Hançer villaları proje özellikleri ve kaliteli işçiliği ile dikkat çekiyor. Villalar inşaat aşamasında ve her detay teker teker düşünülerek tasarlandı.

Türk koçanlı ve 344 metrekare büyüklüğe haiz villalar. Her biri 4 yatak odalı ve havuz opsiyonlu.

Proje lansman tutarları ile satışta.

Detaylar için tıklayın..

——-

Emtan Construction – Deluxia Villaları

Emtan Construction’un inşa etmiş olduğu Emtan Deluxia projesi Girne Çatalköy’de, denize adım atma mesafesinde.

3 tip villa bulunan projede 10 tane villa bulunuyor. A tipi, B tipi ve C tipi seçenekleri var, siz yaşamınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

A tipi villa 4+1 365 metrekare
B tipi villa 3+1 244 metrekare
C tipi villa 3+1 240 metrekare

Kaliteli malzemeler, güneş enerjisi, merkezi ısıtma, şömine benzer biçimde detaylar bu villalarda standart özellik olarak kullanıldı.

A+ olarak inşa edilen villalar kısa sürede teslim edilecek.

Detaylar için tıklayın..

——-

Crafted Yapı – Living Town

Crafted Yapı’nin inşa etmiş olduğu Living Town projesi Girne Alsancak Yeşiltepe bölgesinde yer ediniyor. Konumu, mimarisi, yüksek inşaat ve araç-gereç kalitesiyle prestijli yaşam arzulayanların tercihi oldu Living Town.

Benzer bölgede, benzer projelerle hem de başlayıp, fazlaca daha süratli bir halde hayata geçirilen projede yaşam başladı.

Bugün alan, yarın taşınabilir. Huzurla iç içe lüks bir yaşam vadeden villalar 2 tipten oluşuyor. A tipi havuz opsiyonlu, B tipi ise havuzlu.

Detaylar için tıklayın..

——-

Cyprus Construction – Maldive Homes

Cyprus Construction’un Esentepe’de inşa etmiş olduğu projelerinden biri Maldive Homes. Projenin birinci etabı tamamlandı, ikinci etabı kısa sürede tamamlanacak.

Daire ve villalardan oluşan karma bir proje Maldive Homes. 2+1 ve 3+1 villalar, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.

Site denize bir tek 20 metre uzaklıkta, kendi hususi plajına haiz.

Detaylar için tıklayın..

——-

 

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.