DOLAR
32,2508
EURO
35,0726
ALTIN
2.464,61
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şimal Kıbrıs İskele’de yatırım için 5 avantaj

Şimal Kıbrıs İskele’de yatırım için 5 avantaj
23.09.2023 02:54
11
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ta dinlence tadında bir yaşam mı istiyorsunuz? İskele bölgesi eşi olmayan Long Beach ve çevresinde konumlanan markalı konut projeleriyle öne çıkıyor. Kıbrıs Emlak Merkezi olarak İskele’nin yatırımcıya sunmuş olduğu benzersiz fırsatları sıraladık.

kuzey kıbrıs iskele

Şimal Kıbrıs İskele’de yatırım için 5 avantaj

Şimal Kıbrıs’ta dinlence tadında bir yaşam isteyenlerin tercihlerinin başlangıcında İskele bölgesi geliyor. Konumu, havası ve eşi olmayan Long Beach pozitif yanları ile İskele son yılların popüler lokasyonu. 

Peki İskele’de yatırımı cazip kılan sebepler neler? Kıbrıs Emlak Merkezi olarak, yerli ve global ziyaretçilerimizden gelen dönüşleri 5 maddede sıraladık. 

Tertipli Yaşam 

Genel anlamda kalabalık ülkelerden, büyük şehirlerden bunalan insanların en mühim yakınma mevzusu, trafik oluyor… Peki Şimal Kıbrıs’ta trafik mi olur diye düşünüyorsanız, maalesef var. Bilhassa Girne ve Lefkoşa için trafik günden güne daha büyük bir sorun haline geliyor. İskele bölgesi ise trafiksiz bir yaşam sunuyor. Zira yeni yapılanan bir kent. Altyapı ve planlaması daha tertipli. Konut projeleri genel anlamda otoparklı, düzensiz park problemi yok. Havasını, konumunu ve sunmuş olduğu fırsatları düşününce İskele’de yaşamak için, dinlence tadında yaşam benzetmesini yapabiliriz.

Denize Kolay Erişim 

Adada yaşayıp da denize girememeyi düşünmek bile yoruyor kimi zaman. Başkent Lefkoşa denizin ortasında, deniz görmeyen bir kent mesela. Fakat iş dünyası ve bürokrasinin merkezi olduğundan, tercih edilmesinin değişik gerekçeleri var. Şimal Kıbrıs’ın incisi Girne sahil şehri. Fakat Girne’nin merkezinden denize girilmiyor, girecek yer yok. Doğusu ve batısına gitmek, genel anlamda de tesisleri kullanmanız gerekiyor denize ulaşmak için. İskele için bu sorun yok. Zira şehrin eşi olmayan bir Long Beach pozitif yanları var. Yolun karşısına geçip, istediğiniz yerden denize girebiliyorsunuz. Üstelik neredeyse senenin her günü.. Şimal Kıbrıs’ın popüler dinlence lokasyonu Dipkarpaz Altın Sahil da bu bölgeye oldukca yakın konumda. 

Yeni Konutlar 

Yıllanmış bir ev almak yerine, yeni bir yapı tercih etmek kullanım açısından daha sıhhatli. İskele bu noktasıyla da dikkat çekiyor. Zira şehirdeki yapıların büyük bir kısmı, yeni konut. Kim bilir ilk kez siz kullanacaksınız. Tesisatı yeni, altyapısı yeni, malzemeleri yeni… Bu da Şimal Kıbrıs’ta yatırım yapmak isteyenler için bir avantaj olarak öne çıkıyor. 

Ödeme Kolaylığı 

İskele konut projeleri Kıbrıs geneline gore kendi kolaylıklarını sunuyor. Mesela Girne’den ev alacaksanız peşin ödeme yada banka kredisi kullanmanız gerekirken, İskele konut projeleri için şirkete borçlanma yapabiliyorsunuz. Genel anlamda birçok İskele inşaat şirketi konut satarken yüzde 30 peşin, yüzde 40 teslime kadar, kalan yüzde 30’u da teslim sonrası 24 yada 48 aya kadar faizsiz vadelendirebiliyor. Bu da alıcıya hem ödeme kolaylığı, hem de artı bir itimat sağlıyor. 

Kazandıran Yatırım 

Bir ürünü alırken kazanmak benzer biçimde, sonrasında size sağlayacakları da mühim. Şimal Kıbrıs İskele konut projeleri için kısa dönem kiralama ile gelir elde edebiliyor yatırımcı. Bölgenen yerli ve yabancı ziyaretçiler için dinlence bölgesi olarak kullanıldığını düşünürsek, talep daima yüksek. İskele’den ev alanlar aylık olarak evlerini kiralamak yerine, kısa dönem kiralama ile oldukca daha yüksek gelir kazanabiliyor. Hatta birçok inşaat şirketi, ev sahibi yerine uygun bir hizmet bedeli karşılığında süreci yönetiyor. Bu da yatırım amaçlı konut alanlar için artı bir kazanç modeli demek ve yatırımcının hoşuna gidiyor. 

YATIRIMCININ BİLGİ KAYNAĞI: KIBRIS EMLAK MERKEZİ

İşte hepsi arka arkaya sıralanınca, yatırımcı ilgisi İskele’de toplanıyor. Artan ilgi ile beraber inşaat firmaları da yüzünü iskele’ye dönüyor. Süregelen her yeni proje, bir evvelkinden daha donanımlı ve dolu dolu oluyor. Kısaca İskele artık standart dinlence evlerinden oldukca, Şimal Kıbrıs’ın markalı konut projeleri ile anılıyor. 

Haberimizde sıraladığımız benzer biçimde, İskele yaşam ve yatırımın kesiştiği bir KKTC şehri. Bölgede yatırım hem kazanç, hem de keyifli dinlence açısından güzel bir seçenek. Doğal olarak her zamanki benzer biçimde önerimiz, yatırım yapmadan ilkin araştırmanız. Gördüğünüz projeyi inceleyin, firmayı araştırın, referansları ile yazışma kurun. 

Zira bu cazibeyi görüp, bir hevesle bölgede emlak ve inşaat işine girenler de var. Başlayıp bitmeyen, topyekün satışa çıkan projeler de… O yüzden ‘keşke’ dememek için araştırmadan, güvenilir olmadan yatırım sonucu almayın.

Doğrusunu bulmak sizin elinizde. Bu süreçte size Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak eşi olmayan bir araştırma deposu sunuyoruz içeriklerimizle. Ihmal etmeyin ki, bilgili bir halde meydana getirilen yatırım, size daima kazandırır. 

İsterseniz haberi İngilizce olarak da okuyabilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: iskele konut projeleriEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.