DOLAR
32,3608
EURO
34,6619
ALTIN
2.395,18
BIST
10.190,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Şimal Kıbrıs Lüks Rezidans Projeleri

Şimal Kıbrıs Lüks Rezidans Projeleri
13.09.2023 03:16
2
A+
A-

Kaçırılmaz fırsatlar, yatırımlık projeler. Şimal Kıbrıs’ın en popüler yatırım bölgelerine konumlanan lüks rezidans projeleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Yeni hayatınızı otel konforunda yaşamak ister misiniz?

Şimal Kıbrıs’ın en popüler yatırım bölgeleri olan İskele, Esentepe ve Tatlısu bölgelerine konumlanan lüks rezidans projeleri hem yatırım hem de oturma amaçlı görkemli fırsatlar sunuyor.

Üst düzey güvenlik ve toplumsal donatılarla çevrili bir rezidans hayatına Akdeniz’in incisi Şimal Kıbrıs adasında adım atmak için işte sebepleriniz:

 

Emtan Reflection

Tatlısu bölgesinde, Şimal Kıbrıs’ın altın sahillerine yakın, tabiat ile iç içe, şehrin kalabalığından uzak, yeşil ve mavinin kesiştiği bir konumda yer ediniyor Emtan Reflection.

Emtan Cnstruction imzası ile 1+1 daire, 2+1 loft penthouse, 3+1 daire, 3+1 villa bungalow şeklinde dört değişik konut tipi bulunan proje rezidans kültürünü Tatlısu’ya taşıyor.

600m2 açık havuzları, 700m2 kapalı toplumsal tesisleri ve toplamda 84 tane lüks konutun bulunmuş olduğu Emtan Reflection ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

 

Rose Village

Bir tarafı dağ, bir tarafı deniz manzaralı Rose Village projesi hem doğayla iç içe hem de rezidans yaşamının konforunda bir yaşam alanı sunuyor.

Baştaşlar Construction kalitesi ile 1+1 ve 2+1 dairelerle dağ tarafının en yüksek bölgesinde yer edinen Rose Village, çağdaş dönemin getirilerinden hem yaşamı kolaylaştırmak hem de gerekseme olan konfora erişebilmek adına müthiş bir köprü görevinde.

 

 Grand Sapphire Resort & Residences

Hususi yaşam alanları, varlıklı spor olanakları ve oldukca daha fazlasını sunan bu proje, Northernland imzası taşıyor.

Long Beach’in en lüks projeleri içinde yerini alan Grand Sapphire Resort’un 2. Etap satışlarında 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri var.

Grand Sapphire Resort ile Akdeniz’in en güzel adasında yaşamak size oldukca yakışacak.

 

 Luna Residences

Latifoğlu Development kalitesi ile inşa edilen İskele Long Beach’de yeni yaşam fırsatı sunan lüks rezidans projesi 3 bloktan oluşuyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Latifoğlu Development’in A kalitede yapı malzemeleriyle inşa etmiş olduğu Luna Residences projesi 1+1 ve 2+1 seçeneklerinden oluşuyor.

Her türlü toplumsal aktiviteyi barındıran Luna Residences, Şimal Kıbrıs’ın en güzel sahiline komşu olmaya çağrı ediyor.

 

Vista Mare

Parvista Mare Development’in İskele Long Beach’e inşa etmiş olduğu lüks rezidans projesi Vista Mare, 5 bloktan oluşuyor.

Akdeniz’in benzeri olmayan mavisi ve İskele’nin organik dokusunun buluşmuş olduğu proje 410 konuta ev sahipliği yapıyor.

Her detayın düşünüldüğü Vista Mare projesi lüks tasarımı ile dikkat çeken projeler içinde.

 

Olive Court

Dörter Construction’ın Mağusa’nın en gözde yerleşim bölgesi olan Yeniboğaziçi’ne konumlandırdığı Olive Court projesi 3 değişik konut tipinden oluşuyor.

3+1 zemin kat, 2+2 loft ve 3+2 loft dairelerden oluşan Olive Court projesinde toplamda 56 lüks konut var.

Projenin en değişik özelliği ise 2 tane dere havuzuna haiz olması.

 

 Avangart Kyrenia

Ardem Construction’ın benzeri olmayan dağ ve deniz manzaralı Avangart Kyrenia projesi 4 bloktan oluşuyor.

Girne Merkez’de görkemli bir yaşam sunan proje ortak yüzme havuzu, spor salonu, çocuk havuzu ve sauna benzer biçimde birçok toplumsal aktiviteyi de içinde barındırıyor.

Her bütçeye ve her beklentiye yanıt verebilecek Avangart Kyrenia Projesi’nde 1+1, 2+1, 3+1 ve dükkân alternatifleriyle konfor ve lüks yaşamın kapılarını aralıyor.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

 

 

Etiketler: lüks projeler, rezidansEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.