DOLAR
32,2804
EURO
35,0323
ALTIN
2.473,64
BIST
10.538,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şimal Kıbrıs ODTÜ Kampüsü Yanında Kira Garantili Yatırım Fırsatı: Sunset Valley Projesi

Şimal Kıbrıs ODTÜ Kampüsü Yanında Kira Garantili Yatırım Fırsatı: Sunset Valley Projesi
22.09.2023 16:44
4
A+
A-

Şimal Kıbrıs Güzelyurt Kalkanlı’da yer edinen ODTÜ kampüsünün yanında dikkat çeken bir yatırım fırsatı var. Üstelik kira garantisi ve teslim sonrası hizmet ile öne çıkıyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

sunset-valley-kalkanlı-güzelyurt-odtü-kuzey-kıbrıs-yatırım-kıbrıs-emlak-merkezi

Güzelyurt bölgesi Şimal Kıbrıs’ın hızla gelişen bölgelerinden. ODTÜ Şimal Kıbrıs kampüsünün bölgede olması ve öteki üniversitelerin de bölgeye yatırım yapmasıyla beraber bölge hareketli günler yaşıyor.

Güzelyurt Kalkanlı’da ODTÜ kampüsünün yanında yer edinen Sunset Valley projesi de dikkat çeken bir yatırım fırsatı özelliği taşıyor.

Teslime hazır olan proje senelik %7 oranında 2 senelik kira garantisi sunuyor yatırımcılarına.

Projenin müteahhidi olan Yapım İnşaat, Şimal Kıbrıs’ın, inşa etmiş olduğu kaliteli konut projeleriyle öne çıkan firmalarından. Binlerce aileyi ev sahibi yapmış oldu ve halletmeye devam ediyor. Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt bölgelerinde yapmış olduğu inşaatların yanı sıra büyük konut projelerinin de yapımını sorumlulukla ilerletiyor.

Güzelyurt Kalkanlı’da inşa etmiş olduğu proje Sunset Valley,  3 bloktan ve toplam 88 konut ve 12 ticari üniteden oluşuyor.

Anahtar teslimine hazır olan projede yaşam başladı.

Kiralama garantisi sunan projede senelik %7’lik bir kazanç mümkün. Üstelik Yapım İnşaat teslim sonrası servis hizmeti de veriyor.

2 Yıl %7 Kira Garantisi

Projede satış tutarları 39,000 sterlinden başlıyor. Averaj aylık kira getirisi ise 250 sterlin. Ortalama 15 yılda kendi kendini ödeyen projede 2 yıl kiralama garantisi de mevcut.

Rahat bir hesapla 39,000 sterline evi satın aldınız, ortalama 2800 sterlinlik eşya eklediniz, tapu harcamaları da averaj 2000 sterlin tutuyor. 43,800 sterline derhal kiraya verebileceğiniz bir eviniz oluyor. Bu fiyat Şimal Kıbrıs şartları göz önünde bulundurulduğunda ve öteki bölgelere kıyasla oldukça uygun ve kiralama şartları oldukça avantajlı.

43,800 sterline mal ettiğiniz evinizi aylık 250 sterline kiralayabilirsiniz, üstelik Yapım İnşaat size satış sonrası kiralama mevzusunda da destek oluyor.

Ticari Gelişim Başladı

Güzelyurt Kalkanlı’da yer edinen ticari üniteler bölgede öne çıkıyor. Bölgede 3000 talebe, 300 fakülte elemanı, 400 araştırma mühendisi var.

Hem konut hem de ticari ünitelere yapılacak olan yatırım hızlıca kazanca dönüşme potansiyeline haiz.

Ticari ünitelerde de Yapım İnşaat satış sonrası kiralama hizmeti sunuyor. Size de, Şimal Kıbrıs’ın gelişime açık olan bölgesi olan Güzelyurt Kalkanlı’da, ODTÜ Şimal Kıbrıs kampüsünün yanı başlangıcında bir yatırımınızın olmasının tatlı kazancı kalıyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Yapım işaat, sunset valleyEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.