DOLAR
32,2810
EURO
35,0340
ALTIN
2.480,70
BIST
10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şimal Kıbrıs’ta Denize Sıfır Yatırım Fırsatı

Şimal Kıbrıs’ta Denize Sıfır Yatırım Fırsatı
29.09.2023 17:08
3
A+
A-

Şimal Kıbrıs İskele’de denize sıfır olan yatırım fırsatını kaçırmayın. Four Seasons Life projesinin ikinci etabı satışta. Detaylar haberimizde.

noyanlar-four-seasons-2-iskele-long-beach (1)

Şimal Kıbrıs İskele’nin benzeri olmayan denizi ve sahilinin tadını çıkarabileceğiniz bir yatırım fırsatını anlatacağız haberimizde.

Four Seasons Life projesi ilk etabıyla adından sıkça söz ettirdi ve bölgenin imza projeleri içinde yer aldı. Başarıya ulaşmış bir satış grafiği yakalayan ve denize sıfır yaşam fırsatı sunan bu projede yaşam başladı.

Four Seasons Life projesinin ikinci etabı satışa açıldı kısa bir süre ilkin ve görkemli bir lansmanla tanıtıldı 2. etap.

Görkemli Akdeniz manzarası ve doğasının yanı sıra açık havuzdan oldukca havuzu ve oyun alanlarına, saunadan fitness salonuna, otoparktan güvenliğe kadar gerekseme duyulabilecek tüm imkanlar da eklendi projeye.

Kısacası yaşam kalitenizi artıracak tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve tasarlandı bu projede.

Four Seasons Life II projesinde stüdyo, 1+1, 1+1 loft ve 2+1 daireler bulunuyor. Siz bu şekilde görkemli bir dinlence evinde kaç odaya gerekseme duyarsanız bütçenize nazaran seçim yapabilirsiniz.

Projenin satış tutarları 50 bin sterlinden başlıyor.

Four Seasons Life projesinin 1. etabından konut alan yatırımcılar çoktan evlerine yerleşti ve deniz kenarında yeni bir yaşama başladı bile.

Four Seasons Life II projesinde de aynı fırsatı yakalamak mümkün.

Detaylar için Noyanlar Group of Companies ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

 

 

Etiketler: noyanlar, four seasons lifeEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.