DOLAR
32,2525
EURO
34,8245
ALTIN
2.425,77
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Şimal Kıbrıs’ta Gayrimenkul Yatırımı – Kıbrıs Emlak Merkezi

Şimal Kıbrıs’ta Gayrimenkul Yatırımı – Kıbrıs Emlak Merkezi
03.09.2023 19:10
4
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımı mı düşünüyorsunuz?
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Akdeniz’in incisi Şimal Kıbrıs’ta yatırım yapmak için birçok seçenek bulunuyor.

Dünyaca meşhur Forbes dergisinin 2021 senesinde emlak yatırımı yapılabilecek en iyi 5 ada ülkesi içinde Şimal Kıbrıs’ı işaret etmesiyle de Şimal Kıbrıs gayrimenkul yatırımı mevzusunda popüler hale geldi.

Şimal Kıbrıs’ın stratejik yapısı, gezinsel cazibesi, ekonomik büyümesi ve yatırım fırsatları, dünyadan birçok yatırımcının ilgisini çekiyor. Ek olarak Şimal Kıbrıs’ta gayrimenkul tutarları, öteki Akdeniz ülkelerine oranla fazlaca daha uygun fiyatta.

Şimal Kıbrıs’ta bulunan ustalaşmış inşaat firmaları çağdaş ve lüks konut projeleri geliştiriyor ve yatırımcılara birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor.

Bilhassa Esentepe, İskele, Mağusa ve Girne şeklinde gezinsel bölgelerde geliştirilen konut projeleri, yüksek getiri potansiyeline haiz. Bu da yatırımcılar için mühim bir fırsat sağlıyor.

Şimal Kıbrıs’ta konut yatırımı yapmak, bununla birlikte oturma izni şeklinde avantajları da bununla beraber getiriyor. Bölgede yatırım yaparak oturma izni alan yatırımcılar, bölgede yaşama hakkına da haiz oluyor.

Siz de Şimal Kıbrıs’ta yatırım düşünüyorsanız Kıbrıs Emlak Merkezi projeler bölümünü inceleyebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: gayrimenkul, yatırım, kıbrısEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.