DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Sun Valley Resort & Residency Konseptiyle Tanıştınız mı?

Sun Valley Resort & Residency Konseptiyle Tanıştınız mı?
24.09.2023 09:24
3
A+
A-

Girne Esentepe’de inşa edilen değişik köylerin bir araya gelmesi konseptiyle kurulan Sun Valley projesinin bilgileri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

sun valley

Doğaya yakın, kucak kucak organik besin tüketebileceğiniz, güneşin, denizin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz ve yaşam kalitenizi artıracak tüm faaliyetleri bir arada bulabileceğiniz bir köy hayal edin. Üstelik size hem keyifli bir yaşam hem de oldukça kazançlı bir yatırım fırsatı sunsun.

Bu proje Baştaşlar İnşaat kalitesiyle yaşam buldu. Girne Esentepe’de inşa edilen Sun Valley size huzuru ve konforu bir arada sunuyor.

Sun Valley konsepti, bir aden ve “mini kent seçimi” bir topluluk yaratma fikri ve tutkusuyla başladı. Bu, tümü yemyeşil peyzaj ile çevrili patikalar, spor ve eğlence için oldukca çeşitli tesislerle birbirine bağlanan değişik mimari projelerden oluşan bir koleksiyon kullanılarak elde edildi.

Bölgenin hem deniz kenarında kendine ilişik kumsalı ve limanıyla, hem de dağlarda olması görkemli bir avantaja çevrildi. Konsept gerçeğe dönüştü ve Sun Valley dünyaya geldi.

Sun Valley temelde ikiye ayrılıyor, Sun Valley Seaside, Sun Valley Mountainside. Dağ tarafı ve deniz tarafı olmak suretiyle kendi içlerinde de değişik yaşam konseptleri barındırıyor. Aslına bakarsak küçük bir kent diyebiliriz proje için. İsterseniz dağ tarafında isterseniz deniz tarafında yaşayın, isterseniz dairede isterseniz villada yaşayın fark etmez, tüm aktivitelerden ve tüm tesis imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Sun Valley Mountainside tarafında 6 tane köy var. Hem deniz hem de dağ manzarası hakim tüm köylerde ve doğal olarak ki gene yaşam standartlarınızı artıran detaylar mevcut. Zinde ve etken kalabilmeniz için tüm detaylar projelerin içinde içeriyor. Spor salonu, tenis kortu, yürüyüş parkurları. 

Pine Valley Village

Pine Valley Köyü, altı yıl ilkin kurulan ilk köy. Bu köy uzun senelerdir TARO Restaurant & Bar restoranı ve Pine Valley Köyü ile bağlantılı olarak inşa edilmiş spor salonu, spa, tenis kortu ve çocuk oyun alanı benzer biçimde öteki tesisler sebebiyle Sun Valley’nin kalbi oldu.

Blue Village

Blue Village, güzel manzaraya, dağların, yeşil vadinin ve Akdeniz’in görkemli manzarasına haiz oldukca şık ve konforlu 10 tane yarı müstakil ikiz villalardan oluşan geleneksel Akdeniz seçimi bir köy. Blue Village, Sun Valley dağ tarafında inşa edilen ikinci köy ve son birkaç senedir dinlence yapanlar için oldukca popüler bir yer haline geldi. Emsalsiz mimarisi ile çağdaş ve lüks bir yaşamı bir arada bulunduran bu köy oldukça pastoral bir görünüşe haiz.

Pine Valley Villas

Pine Valley Villaları tamamı hususi havuzlu, güzel bahçeli, görkemli dağ ve deniz manzaralı 8 tane lüks villadan oluşuyor. Hepsi de Sun Valley mülklerinin standartlarını koruyarak müşterilerin gereksinimlerine nazaran hususi olarak tasarlandı.

Infinity Village

Infinity Village en popüler dinlence yerlerinden biri. Her hafta bu görkemli köyün keyfini çıkarmak için yeni misafirler geliyor.

Infinity Village 2019 yılının başlangıcında tamamlanmış olup, 28 lüks zemin kat daire ve çatı katından oluşuyor. Zemin kattaki dairelerde, oturma odasından çıkıp direkt sonsuzluk havuzuna girebildikleri için hem mülk sahipleri hem de tatilciler tarafınca son aşama takdir ediliyor.

Elegance Village

Elegance Village, Pine Valley Village ve Infinity Village içinde içeriyor ve yeşil bahçeler, ufak teraslar ve muhteşem dağ yollarına haiz. Bu köy, Sun Valley Dağ tarafının merkezinde, Taro Restoran, havuz bar, çocuk oyun alanı, spor salonu, spa, bisiklet mağazası, mini market ve konsiyerj’den bir tek birkaç metre uzaklıkta. Elegance Village 2019 yılı sonunda tamamlandı, hem zemin kat bahçe daireleri hem de çatı katları olmak suretiyle 24 daireden oluşmaktadır. Şimal Kıbrıs’ta tek olan ve Elegance Köyü’nün merkezinde yer edinen ısıtmalı bir açık havuz da bulunuyor. Isıtmalı açık havuz, tüm Sun Valley için büyük bir avantaj, şu sebeple kış aylarında bu havuzda yüzmek oldukca çekici.

Blue Botanic Village

Blue Botanic Köyü son olarak inşaatı tamamlanmış olan projedir. Başka bir havuz inşa etmek yerine, binlerce nebat ve ağaç, melek heykeli, aden kapısı, istek ağacı ve ortasında şelalesi ile görkemli bir botanik bahçe yaratıldı. Bu şahane botanik bahçenin olgunlaşmasını ve gelecek aylardaki gelişimini görmeyi sabırsızlıkla bekliyor konut sahipleri. Hepsi 3 yatak odalı penthouse ve bahçe dairelerinin karışımı olan 8 daireden oluşuyor.

Sun Valley Seaside

Kendi hususi plajı ve marinasına haiz olan bu projeler görkemli denizin tadını çıkarmanız için tasarlandı ve inşa edildi.  Market ve öteki tesislere adım atma mesafesinde olan projeler, sahil bar, yelken ve su sporları, açık hava sineması, paddle tenis kortu, organik bahçe (tüm Sun Valley restoran ve barlarına hizmet vermektedir), amfi tiyatro, dans, yoga ve öteki etkinliklerin yapılacağı bölgelere de haiz.

Cove Village

Sun Valley’deki en seçkin köy olan Cove Village, kendi plajı ve yat limanı ile derhal deniz kıyısında içeriyor. Cove Village, tümü en iyi deniz manzarasına ve kolay ulaşıma haiz, plaja adım atma mesafesinde 68 lüks daire ve 7 lüks bungalovdan oluşuyor. Cove Village’da yapı kalitesi ve yaşam standardı yüksek olmasına karşın, fiyatlar gene de uygun. Cove Village’da iki restoran (biri sahilde diğeri köyde), sahil bar, yelken ve su sporları, açık hava sineması, paddle tenis kortu, organik bahçe, dans, yoga ve öteki etkinliklerin gerçekleştirileceği bir amfi tiyatro bulunuyor. Bu köyün eşi olmayan olmasının bir sebebi de iskelenin sonunda güzel bir deniz feneri bulunan hususi marinasıdır. Bu marina, Esentepe bölgesinde bir ilk olacak.

Cove Garden Village

Sun Valley sahilindeki öteki köy de Cove Garden Village olarak adlandırılır ve Cove Village’ın derhal arkasında yer alır. Köy, deniz ve dağ manzaralı olup, hem bahçeli hem de çatı katı olmak suretiyle 96 lüks daireden oluşuyor. Cove Garden Village’in ortasında büyük bir ortak havuz, bir restoran, lobbi ve teras sky barı bulabilirsiniz. Bu köyün derhal arkasında, tabiatın içinde yaşıyormuş hissi veren, çam ağaçlarıyla dolu büyük bir yeşil vadi bulunuyor. Ek olarak hususi plajı ve marinası ile Cove Village’a direkt ulaşımınız var. Bu köy hala yapım aşamasında, sadece şimdiden dairelerin %85’inden fazlası satılmış durumda. Cove Garden Village’ın 2022 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.