DOLAR
32,2770
EURO
35,0305
ALTIN
2.475,32
BIST
10.512,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Tanyel Construction Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu’ndan yatırımcılara ileti..

Tanyel Construction Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu’ndan yatırımcılara ileti..
09.11.2023 19:29
7
A+
A-

Kıbrıs inşaat sektörünün, yapmış olduğu projelerle adından sıkça söz ettiren şirketi Tanyel Construction & Estate Ltd Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 beklentilerini söyledi. İşte detaylar..

1995 yılından itibaren Kıbrıs inşaat sektöründe yer edinen Tanyel Construction, son projesi olan Yasemin Sitesi inşaatına hızla devam ediyor. İnşaatı neredeyse tamamlamak suretiyle olan şirket kısa sürede evleri sahiplerine teslim edecek. İnsanlara sakin ve rahat bir yaşam sunan Tanyel Construction’un Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu 2019 ve 2020 yılları için düşüncelerini Kıbrıs Emlak Merkezi okurları ile paylaştı ve yatırımcılara tavsiyede bulunmuş oldu.

Firmanız neler yapıyor?

Firmamız şu anda Mağusa’da Yasemin Sitemizin inşaatlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Alt yapıları bitmiş, bazı evlerin ince işçiliği (ahşap, fayans aşaması), bazı evlerimiz ise tuğla -karkas aşamasında olup inşaatlarımıza tüm hızla devam etmekteyiz.

İlk ev teslimlerimizi 6 ay sonrasında hayata geçirmeye başlıyoruz. Yasemin Sitemizin müşterileri evlerine kavuşma heyecanı yaşamakta, biz ise müşterilerimize ilk anahtarlarını teslim etmenin mutluluğunu yaşayacağız.

Ayrıca Karpaz Yeni Erenköy’de kiralık evlerimizi kiralamaya devam ediyoruz. Yalnız yazda değil, kışta da şömineli villalarımızda tabiatın güzelliklerini keşfedecekleri güzel bir yer Karpaz bölgesi. Bu yıl ilk kez 31 Mayıs’a kadar 1 gecelik kiralama işlemlerimiz de adım atmıştır.

2019 yılı iyi mi geçti?

2019 yılının ilk 6 ayı ekonomik krizden dolayı durağan geçse de ikinci 6 ayında Yasemin Sitesi projemizin yavaş yavaş ortaya çıkması ile talepler artmaya adım atmıştır. Bu da firmamız adına sevindirici bir yıla dönüştürmesine vesile olmuştur.

2020 beklentileriniz ne yönde?

2020 senesinde büyük bir ekonomik kriz olmadığı sürece 2019 yılının devamı olarak müşterilerimizin siteye yerleşmesi ile taleplerin daha da artacağını umuyoruz. Satın alan memnuniyeti arttıkça satışlar da doğru orantılı olarak artacaktır düşüncesindeyiz.

Sektörünüzün daha da iyileşmesi amacıyla yeni yıl için önerileriniz neler?

Kaliteli işçilik ve araç-gereç kullanımı, zamanında yapılacak konut teslimleri ile dürüst bir şirket olunduğu takdirde aranan bir şirket olacakları kanısındayım.

Yatırımcılara mesajınız nedir?

Yatırım meydana getirecek olan firmalara tavsiyemiz güncel olarak ekonomiyi ve çevremizdeki gelişimleri iyi takip etmeleri ve ekonomideki en küçük dalgalanmaların sektörde yıkıcı bir tesir yapabileceğini düşünerek işlerini kaliteli doğru ve dürüst ilkeler üstüne kurmaları olacaktır.

Yatırım yapma niyetinde olan kıymetli halkımıza ise mesajımız iyi referansları olan güvenilir firmaları tercih etmeleri olacaktır.

Kıbrıs Emlak Merkezi için düşünceleriniz neler?

Kıbrıs Emlak Merkezi çalışanı güler yüzlü ve girişimci ruhu ile elini müşterilerin üstünden çekmiyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Desteklerinden dolayı kendilerine buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Etiketler: şoray bayraktaroğlu, tanyel constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.