DOLAR
32,2241
EURO
34,7192
ALTIN
2.444,37
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Trio Sky Projesinde Yaşam Başladı

Trio Sky Projesinde Yaşam Başladı
28.09.2023 18:37
6
A+
A-

Şifa Construction’un Lefkoşa Gönyeli’de inşa etmiş olduğu Trio Sky projesinde yaşam başladı. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

trio-sky-şifa-construction

Trio Sky ile Lefkoşa’ya yeni bir konsept getirdi Şifa Construction. Üst katların teraslı, alt katların ise bahçeli olduğu proje müstakil yaşamı aratmıyor.

Bilhassa pandemi döneminde fazlaca büyük ilgi görmüş oldu proje. Daireden villaya geçişin başladığı dönemde mimarisinin, konumunun avantajını fazlaca iyi kullandı ve ciddi bir satış ivmesi elde etti.

Marketlere, restoranlara, ana yola ve duraklara yakın konumda inşa edilen Trio Sky kısa sürede tercih edilen bir proje oldu.

İnşaatın tamamlandığı, tapu teslimlerinin yapıldığı projede yaşam başladı bile.

Her detayın düşünülerek tasarlandığı ve inşa edilmiş olduğu, 3 blok 22 daireden oluşan Trio Sky projesinde neredeyse tüm konutlar satıldı, geriye bir tek 2 konut kaldı. Satış tutarları 47.500 sterlinden başlıyor.

Detaylı data için Şifa Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: şifa construction, trio skyEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.