DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Yapım İnşaat Zeytin Homes Projesinde son daireler

Yapım İnşaat Zeytin Homes Projesinde son daireler
16.09.2023 21:27
0
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ın kuvvetli inşaat firmalarından Yapım İnşaat’ın, Girne’ye konumlandırdığı 29 tripleks villa ve 24 daireden oluşan Zeytin Homes projesinde son 6 tane tripleks villa ve 1 tane zemin kat daire kaldı. 

Yapım İnşaat’ın Zeytinlik bölgesine kazandırdığı projeden A tipi 2. bloktan son 1 tane tripleks villa, C tipi 4. bloktan son 2 tane tripleks villa, F tipi 9 bloktan son 3 tane tripleks villa ve 2+1 zemin kat daireden son 1 tane kaldı. 

Girne Zeytinlik’te EMIC ve Yapım İnşaat ortaklığı ile kurulan Emyap Development tarafınca inşa edilen Zeytin Homes projesi eşi olmayan dağ ve deniz manzarasına haiz. 

Kıbrıs Emlak Merkezi Kurumsal üyelerinden Yapım İnşaat’ın markalı konut projeleri içinde yer edinen Zeytin Homes, mimarisi ile yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görmüş oldu.  

Zeytin Homes Hakkında 

Alıcıların gereksinimleri ve konforuna bakılırsa tasarlanan tripleks villaların bahçe, teras kullanım hakkı ve kendilerine ilişkin otoparkı, dairelerin ise alt katın bahçe, üst kattın teras kullanım hakkı bulunuyor. 

Daireler 2 yatak odalı, villalar ise 3 yatak odalı olarak yapılmış oldu. Daireler 90 metrekare kapalı alana sahipken, tripleks villaların büyüklüğü 270 ile 305 metrekare içinde değişiyor. Ek olarak villaların 60 ile 70 metrekare büyüklüğünde terasları da var. 

Proje içinde 3 tane yüzme havuzu bulunan ortak yüzme havuzu ve geniş yeşil alanlar mevcut. Her konutun kolay ulaşılabilir otopark alanları, anayola kolaylıkla ulaşım elde eden çıkış yolları, çocuklar için hususi oyun alanları var. 

Zeytin Homes’un öteki projelerden farkı ise Zen Bahçeleri. Projede, kum ve taşlardan oluşan Zen bahçeleriyle ruhunuzu hissedebileceksiniz. Ek olarak proje içinde su gölü de bulunuyor. 

Projede trafik dış taraftan akacak şekilde düşünülmüş, iç kısımlar ise trafikten arınmış, havuzu ve öteki özellikleri ile hususi bir iç bahçe tadında düşünüldü.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: zeytin homes, yapım inşaatEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.