DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
14°C
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Yapım İnşaat’ın Güzelyurt Kalkanlı bölgesine inşa etmiş olduğu Sunset Valley projesi – Kıbrıs Emlak Merkezi

Yapım İnşaat’ın Güzelyurt Kalkanlı bölgesine inşa etmiş olduğu Sunset Valley projesi – Kıbrıs Emlak Merkezi
04.11.2023 01:35
6
A+
A-

Yapım İnşaat Şimal Kıbrıs’ın değişik bölgelerine yatırım halletmeye devam ediyor. Lefkoşa, Girne peşinden Güzelyurt Kalkanlı bölgesine yatırımları sürüyor. Güzelyurt bölgesinde inşa etmiş olduğu 3 değişik konsepte haiz ve yatırımcı için kira geri dönüşü yüksek olan projenin adı Sunset Valley. İşte detaylar..

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe uzun seneler hizmet veren Yapım İnşaat, adanın değişik bölgelerinde yatırımlarına devam ediyor. Lefkoşa’da ve Girne’de yapmış olduğu apartman ve villa projeleriyle beraber Güzelyurt bölgesinde Sunset Valley projesini inşa ediyor.

Güzelyurt, üniversite öğrencilerinin ve öğretim görevlilerinin nüfusu göz önüne alındığında, konut gereksinim duyan bir bölge. Bölgede etkinlik gösteren üniversite öğrencilerinin sayısı her geçen yıl artıyor ve konut ihtiyacı da doğru orantılı olarak artıyor.

Sunset Valley projesi ile Yapım İnşaat hem bu konut ihtiyacına yanıt vermek hem de bölgeye kıymet katmak amacı taşıyor.

Projede 3 ayrı etap bulunuyor. Mandarin, Citrus ve Lemon.

Citrus etabı 3 dükkan ve 32 konuttan, Mandarin etabı, 4 dükkan ve 24 konuttan, Lemon etabı 5 dükkan ve 32 konuttan oluşuyor.

Citrus etabında daireler 2+1 ve 114 metrekare, dükkanlar ise 124 ve 248 metrekare içinde değişiyor.

Mandarin etabında 2+1 olan 93 metrekare daireler ve 67,50 metrekare kapalı+28 metrekare teras kullanım alanı olan 1+1 dairelerden oluşuyor. Dükkanlar 76 metrekare ve 167 metrekare içinde değişiyor.

Lemon etabında ise 76 metrekare 1+1 daireler mevcut. Dükkanlar ise 124 metrekare.

Bölgenin hem konut hem de toplumsal gereksinimleri düşünülerek hazırlanan projede satış tutarları 37.900 sterlinden başlıyor.

Güzelyurt’un kira gelirleri göz önüne alındığında kısa sürede yatırımcısına kazandıracak bir proje Sunset Valley. Bölge kıymet artışı hesaplandığında ise süre daha da kısalıyor.

Etiketler: sunset valley, güzelyurt, kalkanlı, yapım inşaatEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.