DOLAR
32,4207
EURO
34,8010
ALTIN
2.402,38
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

Yapım İnşaat’ın Güzelyurt’ta inşa etmiş olduğu Sunset Valley projesinde yatırım fırsatı..

Yapım İnşaat’ın Güzelyurt’ta inşa etmiş olduğu Sunset Valley projesinde yatırım fırsatı..
28.10.2023 00:33
1
A+
A-

Yapım İnşaat Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün önde gelen firmalarından. Bilhassa Lefkoşa ve Girne bölgesinde inşa etmiş olduğu konut projeleri ile yüzlerce aileyi ev sahibi yapmış oldu.
Sunset Valley projesi ise Güzelyurt’a inşa etmiş olduğu, bölgenin en büyük projesi ve yatırım için uygun bir ödeme planı sunuyor.
İşte detaylar..

Yapım İnşaat’ın Güzelyurt bölgesine inşa etmiş olduğu projesi Sunset Valley, 88 konut ve 12 tane dükkandan oluşuyor.

Hususi mimarisi ile dikkat çeken proje 3 blok barındırıyor bünyesinde. Citrus, Mandarin ve Lemon blokları.

Citrus bloğu 3 dükkan ve 32 konuttan, Mandarin bloğu, 4 dükkan ve 24 konuttan, Lemon bloğu 5 dükkan ve 32 konuttan oluşuyor.

Citrus bloğu daireler 2+1 ve 114 metrekare, dükkanlar ise 440 ve 892 metrekare içinde değişiyor.

Mandarin bloğu 2+1 olan 93 metrekare daireler ve 67,50 metrekare kapalı+28 metrekare teras kullanım alanı olan 1+1 dairelerden oluşuyor. Dükkanlar 76 metrekare ve 256 metrekare içinde değişiyor.

Lemon etabında ise 76 metrekare 1+1 daireler mevcut. Dükkanlar ise 190 metrekare.

Projenin başlangıç tutarları bölgeye nazaran oldukça uygun, 38.000 sterlinden başlıyor, konumuna, bloğuna ve büyüklüğü bakımından değişiyor.

Yapım İnşaat bir kampanya başlattı Sunset Valley projesi için. 10 bin sterlin peşinat ile bu projede konut sahibi olabiliyorsunuz. Geriye kalan kısım için de uygun ödeme seçenekleri sunuyor.

Lefkoşa ve Girne konut satış tutarları göz önüne alındığında da yatırım için oldukça cazip avantajlara haiz proje.

Bölge olarak da gelişme açık ve kiralaması kolay Sunset Valley’in. Yapım İnşaat maksimum 10 yılda yatırımın kendini ödeyeceğini söylüyor. Ek olarak bölge kıymet artışı hesaba katıldığında süre daha da kısalıyor.

Sunset Valley projesi ODTÜ’ye 50 metre, Güzelyurt merkeze ortalama 6 dakika mesafede bulunuyor. Bölge olarak da yatırımcının yüzünü güldüren bir proje ve bölgenin en büyük konut yatırımı.

Projeyi incelemek ve detaylı informasyon almak için tıklayın..

Etiketler: sunset valley, güzelyurt, kalkanlı, yapım inşaatEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.