DOLAR
32,2774
EURO
35,0865
ALTIN
2.475,98
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Yer döşemesi seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Yer döşemesi seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
05.10.2023 10:55
4
A+
A-

Yer döşemesi seçerken gereksinimlerimizi göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz. Peki gereksinimlerimiz neler?

Yer Döşemeleri konsept ile iyi mi bütünleşir?

İş yerlerimizde, evlerimizde hep ikilemde kaldığımız bu iki seçenek; parke mi döşemeliyim yoksa halı mı?

Peki iyi mi karar vermeliyiz hangi yer döşemesini seçeceğimize..

Bu suali sorarken cevaplar aslen ihtiyaçlara bakılırsa şekilleniyor. Hangisini seçeceğiz, hangisine ihtiyacımız var?

Ben parkenin genel alana verdiği sıcaklığı ve şıklığı seviyorum.

Yüzlerce renk ve model seçenleri mevcut parkenin. Derzli ve derzsiz olarak model seçimini genel alan konseptine uyarlayabiliyoruz. Genel alanda perdenin ve aksesuarların rengi ve dokusunu belirleyerek parke rengini öteki detaylar ile eşleştirebiliyoruz. Mekan içindeki ısı yalıtımı açısından da pozitif bir tesir sağlıyor. En mühim unsurlardan biri de alerjik reaksiyonu olan kişiler için parke olmazsa olmaz olmalı.

Parke montajı ise oldukca ustalık isteyen bir iş. Senelerce kullanabiliyorsunuz ve kullanım süresince sorun yaşamamalısınız. Hepimiz Erdem Decoration olarak parke satışından parke montajına kadar ustalaşmış bir halde müşterilerimizin yanındayız. Seneler ilkin tarafımızdan yapılmış parke montajlarında, seneler sonrasında bile montaj desteği sağlıyoruz.

Parke satın alırken dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan bir öteki unsur da seçeceğiniz ürünü set şeklinde almanız. Şu demek oluyor ki parkesi, süpürgelikleri ve şiltesi ile tam bir set.

Yeni ve favori ürünler

Mağazamıza yeni gelen bir ürün çeşidi ile tanıştırmak isterim sizi.

Altı plastik, 4 ve 6 katmanlı parke. Spor salonlarında, çocuk oyun alanlarında kullanılacak şahane bir yer döşemesi. Gene dünyada favori olmuş bir ürün artık mağazamızda müşterilerimizle buluşuyor..

4 katmanlı parke

4 katmanlı parke

6 katmanlı parke

6 katmanlı parke

 

Doğal olarak yeniliklerimiz bununla sınırı olan değil. Erdem Decoration olarak yurt dışından yeni getirdiğimiz halı ve post çeşitlerimiz mevcut. Parke üstüne aksesuar amaçlı şıklık katabilirsiniz bu yeni ürünlerle.

Yalnız parke önermiyoruz doğal olarak ki. Bazı durumlarda halı kullanmak da oldukca mühim. Kullandıkça parlayan naturel postlar örnek olarak. Bu senenin favori ürünleri içinde yerini aldı.

Erdem Decoration olarak bir tek halı severler için duvardan duvara yada parça halı şeklinde kesilecek ürün kartelalarımız da mevcut. Kalınlık detaylarından renk seçeneklerine kadar onlarca ürün mağazamızda sizlerle buluşuyor.

Unutmamak gerekir ki gerek parke seçeneğinde gerekse halı detayında genel alanın konsepti daima yer döşemeleri ile bütünleşmeli. Kullanım kolaylığını da göz önünde tutarak, şıklığı garantilemenin en kolay yolunu kıymetli müşterilerimiz ile seçmek ve paylaşmak hepimiz için büyük mutluluk.

Şıklık daima detaylarda saklıdır!

 

Erdem Dönmezoğlu

Etiketler: erdem dönmezoğluEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.