Ziyarette, Şimal Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ile Şimal Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emrah Doğan da yer aldı.

Hasipoğlu Paris'te konuştu: Kıbrıs Türk gençliği insanlık dışı ambargoları hak etmiyor

Hasipoğlu Paris’te konuştu: Kıbrıs Türk gençliği insanlık dışı ambargoları hak etmiyor

KOÇ 
Göreve yeni başlaması münasebetiyle ilk ziyaretini Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye gerçekleştirdiğini söyleyen Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, bu çerçevede Maliye Bakanı Özdemir Berova’ya da nezaket ziyaretinde bulunduklarının altını çizerek, kendilerini kabulünden dolayı Bakan Berova’ya teşekkür etti. KKTC’de bulunmaktan dolayı mutlu bulunduğunu dile getirdi.  

Turkcell Genel Müdürü Koç, kontakt ve teknoloji alanında meydana getirilen emek harcamalar hakkında da Bakan Berova’ya data sundu. 

BEROVA 
Maliye Bakanı Özdemir Berova da konuşmasında, KKTC’ye gösterilen duyarlılık ve meydana getirilen yatırımdan dolayı Turkcell yetkililerine teşekkür ederek, Genel Müdür Ali Taha Koç’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Bakan Berova, dijital dünyada yaşanmış olan gelişmelerden ve imkânlardan yararlanmak gerektiğine de dikkati çekerek, KKTC ve Kıbrıs Türk Halkı’nın bu gelişmelerden geri kalmaması icap ettiğini söylemiş oldu. 

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan görüşmenin sonunda Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü ve Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40’ıncı yılı anısına Maliye Bakanı Özdemir Berova adına bağışlanan 140 tane fidan için sertifika takdim etti.