Bakanlıktan verilen bilgiye nazaran, Bakan Gardiyanoğlu, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne emek harcama ziyareti gerçekleştirerek Genel Müdür Samet Güneş, Genel Müdür Yardımcıları, İstihdam Müdürleri ve teknik uzmanlarla toplantı yapmış oldu.

Gardiyanoğlu

İŞKUR’un KKTC’deki çalışmalarını yakından izlediğini belirten Gardiyanoğlu,  iş birliği arzusunun sürdüğünü görmenin kendisini mutlu ettiğini söylemiş oldu.

Türkiye’de yaşanmış olan zelzele sonrası, KKTC’nin işçi potansiyelinde sorun yaşandığını, 3. dünya ülkelerinden KKTC’ye yönelim yaşandığını belirterek İŞKUR’un potansiyelinden yararlanmak istediklerini beyan etti.

Mağusa'ya bağlı birçok köyde elektrik kesintisi yapılacak...

Mağusa’ya bağlı birçok köyde elektrik kesintisi yapılacak…

Sadık Gardiyanoğlu, Türkiye’den ve öteki ülkelerden KKTC’ye gelecek işçilerle ilgili bireysel donanım ve kişisel önbilgileri elde etme mevzusunda İŞKUR’un portalından yararlanmak istediklerini dile getirdi.

Güneş

İŞKUR Genel Müdürü Samet Güneş de KKTC’ye ve Bakan Gardiyanoğlu’na destek olmaktan gurur duyacaklarını belirterek, KKTC’ye yazılım, teknik, istihdam uzmanlığı mevzularında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını altını çizdi.