DOLAR
32,2419
EURO
34,8198
ALTIN
2.429,99
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

KIBRIS Gardiyanoğlu: Toplumsal Hizmet Birimleri Mehmetçik ve Erenköy'e Tekrardan Açılacak

KIBRIS
                                        Gardiyanoğlu: Toplumsal Hizmet Birimleri Mehmetçik ve Erenköy'e Tekrardan Açılacak
08.09.2023 01:18
5
A+
A-

[ad_1]

Gardiyanoğlu  Emek verme Bakanlığı’nın mahalli yönetimlerle en yakın çalışan bakanlıklardan biri bulunduğunu  kaydederek  bakanlığın faaliyetlerinin  daha sıhhatli yürütülebilmesi için,  daha ilkin varolan toplumsal hizmetler biriminin Erenköy ve Mehmetçi’ğe  tekrardan açılacağını, lüzumlu  girişimlerin yapıldığını söyledi. 
Bakan Gardiyanoğlu “Eksiklikleri biliyoruz. Bu eksiklikleri  çözmek bizim görevimizdir. Bakanlık olarak en büyük isteğimiz halkımıza devletin enerjisini göstermektir.” ifadelerini kullandı. Gardiyanoğlu, İskele’de bakanlığa  bağlı  birimlerin tek bir çatı altında merkez bir binada  toplanması için de çalışmaların hız kazandığını kaydetti.
Bakan Gardiyanoğlu sonrasında  Erenköy- Karpaz Belediyesi’ne giderek Erenköy-Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı ile biraraya geldi. Bakırcı  Gardiyanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek ülke ve belediyeler adına  güzel işler yapılacağına olan inancını  dile getirdi. 
Bakan Gardiyanoğlu da konuşmasında  bakan olarak bölge ziyaretlerine ilk olarak İskele’den başladığını belirterek bölgede  bakanlık bünyesinde yapılması  gerekenler ve  eksiklikleri bürokratları ile tespit edip incelediklerini söyledi.
Gardiyanoğlu  belediyelerle her türlü işbirliğine hazır olduklarını  altını çizdi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.