Ankara’da kentsel dönüşüm ve doğal afetlere karşı önlem konuları ele alındı

Ankara’da kentsel dönüşüm ve organik afetlere karşı tedbir mevzuları ele alındı

Sokakta yaşayan onlarca cana, sıhhatli ve sürdürülebilir bir gelecek sunmak adına yapılacak bağışlar, barınağın bir fazlaca elzem ihtiyacını karşılayacak olup, barınaktaki haycanlar için yaşanabilir bir ortam oluşturacak. 

Arda Çancıoglu yapmış olduğu açıklamada ; Merit Hotelleri ana sponsorluğunda gerçekleşetirilecek gecede, sokaktaki ve barınaklardaki canlar için sıhhatli bir gelecek tasarlamak amacıyla çalışmalara yalnızca bağış gecesinde değil devamlı devam edeceklerini ve haycanların yaşamlarını en iyi koşullarda sürdürebilmeleri için her türlü önlemin alınacağını altını çizdi. 
Türkiye’den TIDER Derneğinin, Haytap (Hayvan Hakları Federasyonu)’ın ve fazlaca sayıda sanatçı ve iş adamının da  destekleyeceği gecede, sanatçı Melek Mosso’nun da gönüllü olarak sahneye çıkacağını belirtti. Gecenin sonunda toplanan tüm bağışlar, engelli olan patili dostların sıhhatli bir ortamda yaşayabilmesi adına Freedom Sanctuary derneği barınağına gönderilecek.
 
Bağış kampanyasında en yüksek bağışı meydana getirecek olan şahıs merak mevzusu olurken ,Bağış gecesine bireysel olarak katkıda bulunmak isteyenler Merit Diamond Hotel,Merit Lefkoşa Hotel ve Nima lounge’tan bilet alarak destekte bulunabiliyor