Berova, Turkcell Genel Müdürü ve heyetini kabul etti...

Berova, Turkcell Genel Müdürü ve heyetini kabul etti…

Başkan Töre, Akparti Politika Akademisi Kurucusu, hususi bir anket şirketi direktörü Ercan Demirci’yi Kabul etti.
Meclis Onur Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Töre, hep beraber Türk Milleti olduklarını öznelerinin de ulusal dava bulunduğunu söylemiş oldu.
Türkiye’nin bir fazlaca şehrinden gelen davetlere katıldığını anımsatan Başkan Töre, KKTC’nin 40, yılını kutladıklarını bu çerçevede konferanslar verdiğini açıkladı.
Türkiye’nin yeni yüzyılının kendileri açısından fevkalede ehemmiyet arz ettiğini kaydeden Başkan Töre, KKTC’nin dünyada tanıltıması ve sahiplenilmesi yönünde çaba harcadıklarını söylemiş oldu.
Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sıkıntılı Töre, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür, KKTC’yi tanıyın, ambargoları kaldırın” ifadesinin kendileri açısından yol gösterici bulunduğunu belirtti.
Akparti Politika Akademisi Kurucusu Ercan Demirci de, 2007 yılından itibaren Kıbrıs’ta “Akademi Kıbrıs” çatısı altında emek verme yürüttüklerini belirterek “Gayemiz hem Türkiye’den gelen hem de Kıbrıslı Türk kardeşlerimize bir farkındalık oluşturmaktır” dedi.
Toplumsal bilimlerin insanı inşa ettiğini vurgulayan Demirci, fazlaca değişik disiplinler olan insanbilim, arkeoloji ve politika şeklinde detayları direk uzmanları vasıtasıyla öğrencilere aktardıklarını söylemiş oldu.