DOLAR
32,2810
EURO
35,0340
ALTIN
2.480,70
BIST
10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

DAÜ’de yeni rektör Prof. Dr. Hasan Kılıç görevi devraldı

DAÜ’de yeni rektör Prof. Dr. Hasan Kılıç görevi devraldı
25.10.2023 12:48
2
A+
A-

[ad_1]

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) yeni Rektör Prof. Dr. Hasan Kılıç görevi  Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Tümer’den devraldı.

-Kılıç

-Kılıç

“Bu bir bayrak yarışı” diye devam eden Kılıç, bayrağı bir sonrakine devredenlerin görevi bir şeyler yaparak devrettiğini belirterek, DAÜ’nün geleneklerine bağlı bir kurum bulunduğunu bu geleneklerin bugün de devam ettiğini söylemiş oldu.
“Derslik dostum” diye hitap etmiş olduğu Rektör Vekili Mustafa Tümer’e vekil olarak verdiği hizmetler sebebiyle teşekkür eden Kılıç, Tümer ve ekibinin zor bir dönemde tüm gerekleri başarıyla yerine getirerek, üniversiteyi sorumsuz bir halde bugüne getirdiklerini beyan etti.

 

-Özcenk

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.