DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Asil Ender, 78 yaşlarında kız babası oluyor

Asil Ender, 78 yaşlarında kız babası oluyor
11.08.2023 22:41
5
A+
A-

[ad_1]

Önceki iki evliliğinden 4 adam evladı bulunan Asil Ender, ilk kez kız evladı babası olacak.
Eşinin 1 Mayıs’ta 78 yaşına basacağını ve kızlarının da o tarihte doğmasını beklediklerini söyleyen Nur Ender, kızlarına ‘Asil’in tersi olan ‘Lisa’ adını vereceklerini söylemiş oldu. Doğacak bebekleri için fazlaca heyecanlı olduklarını söyleyen Nur Ender, “Mühim olan çocuğumuzun sıhhatli olması, bu Asil Bey’in ilk kız evladı olacak. Kızımızın adı Lisa Nur Ender olacak. Hem anne hem de babasının adını taşıyacak” dedi. 

 İNGİLTERE’NİN EN ZENGİNİYDİ
Asil Ender, 1980’li yıllarda İngiltere’nin en varlıklı isimlerinden birisiydi. 1990’lı yıllarda İngiltere’nin en büyük şirketlerinden Polly Peck’in batkı etmesinin peşinden hakkında tutuklama sonucu çıkartıldı. Uzun seneler KKTC’de yaşayan Ender, 2010 senesinde kendi isteği ile döndüğü Londra’da tutuklanarak 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Ünü işadamı Asil Ender, Türkiye’nin diplomatik girişimleri sonrasında 2016 senesinde Türkiye’ye iade edildi. Ender, ondan sonra özgür kaldı ve Ada’ya dönüş yapmış oldu. Ada’ya dönüşünce medya patronluğuna kalmış olduğu yerden devam eden Asil Ender’in, bir de Geçitkale Havaalanı işletmeciliği bulunuyor. Ender’in gelecek günlerde Geçitkale Havaalanı ile ilgili bazı projeleri de açıklaması planlanıyor.

[ad_2]

Kaynak: halkinsesikibris Haber Sitesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.