DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Sertoğlu'ndan sert çıkış

Sertoğlu'ndan sert çıkış
11.08.2023 00:57
7
A+
A-

[ad_1]

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda 6 gün üst üste konser yapılacak olması sebebiyle izahat yapmış oldu. 
“Spor protokolüne girmesini beklediğimiz, zemini değişmesi ihtiyaç duyulan, çatısı değişmesi ihtiyaç duyulan sadece protokole giremeyen, Maliye Bakanlığı’nın spor fonuna el koymasıyla devletin de bir türlü yapamadığı Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı. Şimdi bir katliam arifesinde.
“Gece maçı vermeyin, elektriğini ödeyemeyiz” dedikleri, bizim de bu karara saygı duyup gece maçı vermediğimiz Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı. Doğan Türk Birliği, Türk Ocağı Limasol ve Girne Halk Evi benzer biçimde Girne’nin üç köklü kulübünün maçlarını oynadığı, tarih süresince birçok büyük ekibi ağırlayan, finallere ev sahipliği meydana getiren stat 6 gün arka arkaya konser yapılması için birilerine peşkeş çekildi.

Bunu kim yapmış oldu? Niçin yapmış oldu? Karşılığında ne aldı? Kafamızda oldukça sual var
Konser için binlerce bilet satıldı. 6 gün sürecek bir organizasyon, bigün ilkin sahne kurulacak, bigün sonrasında sahne sökülecek, etti 8 gün. 8 gün süresince “elektriğini ödeyemeyiz” denilerek bizlere yaktırılmayan ışıklar saatlerce yanacak. Binlerce şahıs stadın zeminine girecek; kola içecek, bira içecek, eller havada zıplayacak. Tüm yiyecek içecek zemine dökülecek. Nereden baksanız 2,5 – 3 milyonluk zarar.
Bunun karşılığında da devlet 1 asgari ücret alacak, doğal olarak biz bağırınca 2 asgari ücret bulunduğunu duyduk. Onu da almayın, sırf para aldık diye kendinizi bununla savunacağınızı zannetmeyin.
Hakkaten yazıktır ve günahtır. Birbirinden meşhur 6 sanatçı ve organizatörleri gelip milyonlarca lira para kazanacak ve devlet hiçbir şey kazanmayacak. Yalnız 2,5 – 3 milyonluk kazık devlete duracak. Yalnız devlete değil, ülke gençliğine ve spora da kazık atılıyor. Direkt devlet kazanmayacak fakat birilerinin bu işten bir şeyler kazanacağı kati. Takip edeni olacağız.
Şimdi bu gelirden kim cukkasını doldurdu? Siyasetçi ise siyasetçi, bürokratsa siyasetçi derhal ortaya çıksın. Bu gençliğe, bu kulüplere, futbolumuza ve bizlere bu adiliği meydana getiren kimse derhal ortaya çıksın. Eğer çıkmazsa, ortaya çıkana kadar her gün konuşmaya ve bunun hesabını sormaya devam edeceğiz.
 

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.