DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

18 memura ‘soruşturma’ eğitimi

18 memura ‘soruşturma’ eğitimi
13.08.2023 12:17
2
A+
A-

Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanlığı ile Polis Genel Müdürlüğü’nün ortaklık içinde, Emek harcama Dairesi personeline yönelik düzenlenen “Soruşturma Memurluğu Eğitimi” tamamladı.

Eğitime katılan 18 memura önceki gün ertifikaları verildi. Sertifika törenine Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Akıllı Çeler ve Polis Genel Müdürü Süleman Manavoğlu da katıldı.

Çeler: “Bir tek çalışanın değil, işverenin de hak arayışı”

Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Akıllı Çeler, Emek harcama Dairesi’nin kendileri için oldukça mühim bulunduğunu dile getirdi.
Göreve gelmeleriyle Daire’ye 14 kişilik istihdam yaptıklarını özetleyen Çeler bu çalışanlar ve mevcutta bulunan 4 çalışanla beraber 18 kişinin soruşturma memurluğu eğitimine alındığını dile getirdi. 
Kayıt dışılığın önlenmesi, haksız rekabetin önüne geçilmesi açısından bu kişilerin gerçekleştirecekleri görevlerin oldukça mühim bulunduğunu özetleyen Çeler, eğitimlerin emek verme yaşamındaki haksızlıkların ortadan kaldırılması açısından da mühim bulunduğunu belirtti. 
Memurların aldıkları eğitimle hem kendi evlatlarının hem de yurt dışından gelen işçilerin haklarını arayacağını kaydeden Çeler, bunun bir tek çalışanın değil işverenin de hak arayışı için mühim bulunduğunu kaydetti. 
Çeler memurlara; “adımınızı bastığınızda yer yerinden inlesin” sözleriyle seslendi. 
 

Manavoğlu: “Eğitimler başarı göstermiş şekilde geçti”
Polis örgütünün günün gelişen koşullarına gore kendini geliştirdiğine işaret eden Manavoğlu istişare içinde oldukları kurumlara eğitim verebilecek noktaya geldiklerini söyledi. 
Eğitim alan memurlara, elde edecekleri deneyimlerin de başarı göstermiş olmalarına katkı koyacağını özetleyen Manavoğlu, bilgili ve emin olmanın başarıya götüreceğini altını çizdi. 
Eğitimlerin başarı göstermiş şekilde geçtiğini dile getiren Manavoğlu, eğitimlere katkı koyan her insana teşekkür etti. 
Konuşmaların peşinden eğitime katılan memurlara ve eğitmenlere sertifika takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.