DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nden öğrencilere çanta desteği

Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nden öğrencilere çanta desteği
13.09.2023 17:33
8
A+
A-

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok, yeni eğitim sürecinin başlamaya azca kalmış olduğu bugünlerde, belediye olarak ilkokulların 4 yaş, ana derslik ve 1. Sınıflarına başlamış olacak tüm öğrencilerin okul çantalarını karşılayacaklarını belirtti.

Kırok, kişisel toplumsal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, tüm öğrencilere yeni eğitim döneminde başarı dileklerinde de bulunmuş oldu, “Tüm evlatlarımızın eşit imkânlardan yararlanabileceği bir toplumsal belediyecilik anlayışı ile eğitime desteğimiz daima büyüyerek devam edecektir” dedi.  

Kırok’un paylaşımı şu şekilde:

Sevgili çocuklar ve kıymetli velilerimiz; Belediyemiz gene, yeni bir uygulama ile bu yıl bölge ilkokullarımızın 4 yaş, ana derslik ve 1. Sınıflarına başlamış olacak tüm öğrencilerimizin okul çantalarını belediyemiz karşılıyor…  Her yıl daha da zorluk derecesi yüksek, okul hazırlık döneminde, velilerimize bizim de bir katkımız olması adına bu şekilde bir karar aldık.

Tüm evlatlarımızın eşit imkânlardan yararlanabileceği bir toplumsal belediyecilik anlayışı ile eğitime desteğimiz daima büyüyerek devam edecektir.

Sevgili çocuklar;

Yeni eğitim yılınız başarılarla dolu olsun…

Sevgili çocuklar ve kıymetli velilerimiz;

Belediyemiz gene, yeni bir uygulama ile

Bu yıl bölge ilkokullarımızın 4 yaş, ana derslik ve

1. Sınıflarına başlamış olacak tüm öğrencilerimizin okul çantalarını belediyemiz karşılıyor…

Her yıl daha da zorluk derecesi yüksek, okul hazırlık döneminde, velilerimize bizim de bir katkımız olması adına bu şekilde bir karar aldık.

Tüm evlatlarımızın eşit imkânlardan yararlanabileceği bir toplumsal belediyecilik anlayışı ile eğitime desteğimiz daima büyüyerek devam edecektir.

Sevgili çocuklar;

Yeni eğitim yılınız başarılarla dolu olsun…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.