DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Creditwest Bank’tan 25 öğrenciye burs

Creditwest Bank’tan 25 öğrenciye burs
19.09.2023 02:21
4
A+
A-

 

Finans sektöründe gelecek yıl 25. hizmet yılına girmeye hazırlanan Creditwest Bank, toplumsal mesuliyet bilinci ile 25. senesinde 25 ihtiyaçlı ve başarıya ulaşmış öğrenciye Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı aracılığı ile burs imkanı sağlamaya karar verdi. Creditwest Bank ve Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı içinde ‘KTEV-Creditwest Eğitim Bursu’ protokolü bugün KTEV Merkez Binası’nda imzalandı.

İlgili imza törenine Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Umure Örs, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Müdürü Şevki Barutçu, Creditwest Bank Genel Mali Denetim ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel, Kredi ve Merkezi Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Doğan Akay,  KTEV Mütevelli Heyeti üyesi Berna Yılmazoğlu Özdoğan ve Necdet Cengaver  katıldı.

Proje ile ilgili Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer ve Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Umure Örs birer konuşma yapmış oldu.

ZAHEER: EĞİTİME YATIRIM GELECEĞİMİZE YATIRIMDIR

Zaheer, Creditwest Bank’ın 25 yıl içinde  deneyimlediği  deneyim ve iş stratejisi ile, iş yaşamı olarak kısa sayılacak sürede ülkenin en büyük hususi sermayeli bankası olmanın gururu yaşadıklarını belirtti. Bu proje ile bizlere güvenen ve desteklerini daima hissetiren müşteriler ve paydaşlarına bir kez daha teşekkür etmek istediklerini ifade eden Zaheer, toplumsal yaşamı desteklemeye yönelik olarak yürüttükleri toplumsal mesuliyet projelerinin en mühim parçası olan eğitim alanında bugün KTEV ile mühim bir ortaklaşa iş gerçekleştirdiklerini belirtti.

Mazher Zaheer, ülkenin aydınlık geleceğe sadece insan zekası, becerisi ve çabasıyla ulaşabileceğinin bilincinde olarak Creditwest Bank’ın 25. yılı sebebi ile KTEV aracılığı ile 25 ihtiyaçlı ve başarıya ulaşmış öğrenciye eğitim bursu sağlayacağını deklare etti.

Banka olarak ufaklıklara yatırımın geleceğe yatırım bulunduğunu belirten Zaheer, fazlaca yetenekli evlatların var bulunduğunu sadece bu yeteneklerin açığa çıkması için desteğe gereksinim bulunduğunu açıkladı. Zaheer, KTEV ile ilk kez gerçekleştirdikleri bu işbirliğinin daim olmasını ve büyüyerek çocuklarımız için daha iyi yarınlar yaratmasını temenni ettiğini de belirtti.

ÖRS: KTEV BURSLARI EĞTİMDEKİ FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLAMAKTADIR

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı,  Mütevelli Heyeti Başkanı Örs, yapmış olduğu konuşmada mutluluğunu dile getirerek şu ifadeleri aktardı: “Senelerdir ülkede orta, lise ve üniversite öğrencilerine burs veren tek  kurum Kıbrıs Türk  Eğitim Vakfıdır ve bu benzer biçimde bağışlar ile eğitimdeki fırsat eşitliğini elde eden kıymetli bağışcılarımıza yürekten teşekkür ederim. KTEV kurulduğu günden bugüne tam  1500 öğrenciye Eğitim hakkı tanıyarak onların bugün mezun birer kişi olduklarını vurgulamak isterim. Ülkemizin mühim kuruluşlarından Creditwest Bank kendi doğum gününde ufaklıklara fazlaca anlamlı bir armağan veriyor ve KTEV olarak bu  işbriliğinden dolayı fazlaca mutluyuz’’ dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.