DOLAR
32,5124
EURO
34,7669
ALTIN
2.403,14
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Creditwest Bank’tan uzaktan eğitime katkı

Creditwest Bank’tan uzaktan eğitime katkı
09.02.2024 05:06
4
A+
A-

 

Ulusal Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, uzaktan eğitim olanağına erişim sağlayamayan öğrenciler için 150 tane tablet bağışında bulunan Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer ve Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel’i kabul etti.

 Ulusal Eğitim ve Kültür Bakanlığı Basın Bürosu’ndan meydana getirilen açıklamaya gore, Bakan Amcaoğlu, öğrencilerin Anayasa’nın öngürdüğü benzer biçimde eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanması için canla başla çalıştıklarına vurgu yaparak, tüm paydaşlarla beraber hareket ederek uzaktan eğitim mevzusunda yaşanılan aygıt ve altyapı eksikliklerinin kısa sürede giderileceğine inanç belirtti.

 150 tane tablet bağışında bulunan Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer ve Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel’i kabulünde konuşan Amcaoğlu, Creditwest Bank’ın Yönetim Kurulu dahilinde tüm yönetici ve çalışanlarına bu anlamlı bağış için teşekkür etti.

 Pandemi sebebiyle yaşanılan sıkıntılı süreç içinde çocuklar için desteğe koşan tüm kurum ve kuruluşlara ek olarak teşekkür eden Amcaoğlu, Creditwest Bank’ın bu anlamlı bağışının öteki kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil edeceğine inandıklarını söylemiş oldu. 

ZAHEER: “SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ İLE SEVE SEVE BU BAĞIŞI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer ise, bu şekilde anlamlı bir projede yer aldıkları için oldukca mutluu olduklarını, banka olarak vizyonlarının ‘Kıbrıs’ta Kıbrıs için çalışmak’ bulunduğunu belirterek, bu bağışı çocuklar için sevmiş olarak gerçekleştirdiklerini beyan etti. Pandemi döneminde öğretmenlerin oldukca zor şartlarda özveri ile çalıştığını kaydeden Zaheer, her öğrencinin eşit şartlarda eğitim sistemine dahil olması icap ettiğini ve eğitimin bir lüks değil temel hak olduğuna inandıklarını altını çizdi.

Zaheer, yaptıkları katkının toplumsal mesuliyet bilinci ile bankanın temel bir görevi bulunduğunu ve ilgili bağışı vazife bilinci ile sevmiş olarak gerçekleştirdiklerini beyan etti.

ALTINBAŞ: “EĞİTİME KATKIMIZ VE İNANCIMIZ SÜRECEK”

Creditwest Bank Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş, eğitimde fırsat eşitliğinin temel bir hak bulunduğunu söyleyerek, bireylerin gelişmesinde ve toplumun kalkınmasında eğitimin eğer olmazsa olmaz bulunduğunu beyan etti.

Altınbaş, Creditwest Bank’ın KTEV (Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı) ile 3 senedir yürüttükleri burs programında ise bugüne dek 45 öğrenciye senelik eğitim bursu sağladıklarını, pandemi sürecinde de uzaktan eğitime ulaşamayan küçüklere 150 tane tablet armağan ettiklerini belirtti.

Refah ve gelişmiş cemiyet olmanın eğitimden geçtiğine, kurum ve kişi olarak inandıklarını belirten Altınbaş, hem toplumsal mesuliyet çalışmalarında hem de kurum içi çalışmalarında eğitim mevzusuna hususi ehemmiyet verdiklerinin altını çizdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.