DOLAR
32,2172
EURO
34,7251
ALTIN
2.452,88
BIST
10.335,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C

Gönyeli İlkokulu’nda eğitim başlayamadı

Gönyeli İlkokulu’nda eğitim başlayamadı
10.11.2023 10:00
12
A+
A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Eğitimde dün anaokulu ile ilköğretim 1’inci ve 2’nci sınıflar için ders zili çaldı. Sadece Gönyeli İlkokulu’nda ilk gün sakin geçti. Okulun ilk gününde on üç 1’nci derslik talebesi, bir de 2’nci derslik talebesi olmak suretiyle toplam on dört talebe okula gitti. YENİDÜZEN’e mevzu hakkında konuşan okul müdürü Rağıp Öztüccar, öteki okullarda olduğu benzer biçimde Gönyeli İlkokulu’nda da sıhhat açısından lüzumlu önlemlerin alındığını, buna karşın insanlarda bir kaygı bulunduğunu beyan etti.

 

“Lüzumlu tedbirleri aldık fakat veliler de haklı”

Gönyeli İlkokulu Okul Müdürü Rağıp Öztüccar yapmış olduğu açıklamada, öteki okullar benzer biçimde kendilerinin de sıhhat açısından lüzumlu tedbirleri aldığını sadece gene de insanlarda bir kaygı bulunduğunu söylemiş oldu. Öztüccar; “Anaokulu ile ilköğretim 1 ve 2’nci sınıflar için eğitim başladı. Tüm okullarda olduğu benzer biçimde bizim okulumuzda da lüzumlu önlemler alındı. Okul giriş çıkışlarında dezenfektanlar sıkıldı, ateşler ölçüldü, toplumsal mesafeye uyulmaya çalışıldı. Buna karşın 1’inci sınıflarda 13, 2’nci sınıflarda da bir tek 1 şahıs okula geldi. Durum bu şekilde olunca da, haliyle eğitim olamadı ve okula gelen öğrencilerin aileleri tekrardan okula gelip çocuklarını aldı. Her insanın sıhhat endişesi var. Velilere de kızamıyorsunuz zira onlar da evlatlarının sıhhatli bir ortamda eğitim görmesini ister ve çocuklarını ona gore okula yollar. Yarın ne olur bilemem fakat insanların tedirginliği kalkmadan bu eğitim olmaz. Öğrencilerin okula gelmemesi mevzusunda bir organize söz mevzusu bulunduğunu düşünmüyorum, genel olarak bir tedirginlik var” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.