DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

İki toplumlu ‘Girişimcilik Atölyesi’ düzenleniyor

İki toplumlu ‘Girişimcilik Atölyesi’ düzenleniyor
14.08.2023 21:52
4
A+
A-

Başarıya ulaşmış birer girişimci olabilmek için iki toplumdan gençleri bir araya getirecek bir workshop düzenleniyor. Kıbrıs’ın her yerinden başarıya ulaşmış birer girişimci olmayı hedefleyen kişileri bir araya getirecek 2 günlük bir BootCamp olarak düzenlenecek olan workshop, 18 ila 19 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

İngiliz Yüksek Komiserliği, Lefkoşa ve Cyprusinno ortaklık içinde Cyprus Enterprise Bağlantı tarafınca organize edilecek olan workshop, parasız olup İngilizce olarak gerçekleşecek. BootCamp etkinliğine 16 yaş ve üstü herhangi bir bilimsel nitelikli yada mesleki özgeçmişi olan, öğrenmeye açık her insanın katılabileceği açıklandı. Workshopa katılacak olanların, birinci aşamadan başlayarak girişimciliğin temel unsurları olan düşünce üretme, markalaşma ve bütçe oluşturma, ekip kurma ve sunum hazırlamaktan iş kurmaya kadar lüzumlu mevzuları öğrenme fırsatına haiz olacaklar. Bootcampinterin etken olup, değişik özgeçmiş yada gruplarından gelen tüm katılımcılara maksimum yarar sağlamayı hedefliyor.

Hafta sonu 9:00- 18:00 saatleri arsında gerçekleşecek olan etkinlikte, kahvaltı, kahve arası ve öğle yemeği de verilecek. Workshopa :https://www.eventbrite.com/e/entrepreneurship-series-2017-tickets-32554669894 adresinden kayıt olunabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.