DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Okul öncesi ve ilkokullarda birinci dönem tamamlandı

Okul öncesi ve ilkokullarda birinci dönem tamamlandı
02.11.2023 02:07
5
A+
A-

Ulusal Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, okul öncesi ve ilkokullarda 2020-2021 Ders Yılı’nın birinci sürecinin bugün tamamlandığını ve ikinci devrin 15 Şubat Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.

Ulusal Eğitim ve Kültür Bakanlığı’ndan meydana getirilen yazılı açıklamaya nazaran Amcaoğlu fazlaca zor bir dönemde, devrin en iyi şekilde tamamlanması adına alın teri döken tüm öğretmenlere, okul yöneticilerine ve çalışanlara teşekkür etti.

Bakan Amcaoğlu, karnelerin hazırlandığını sadece karşı karşıya eğitime geçilmiş olduğu vakit öğrencilere teslim edileceğini de bildirdi.

 

“Karşı karşıya eğitime ne vakit başlanacağı mevzusunda Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi yetkili”

Karşı karşıya eğitimin ne vakit başlamış olacağı mevzusunda Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin yetkili bulunduğunu hatırlatan Bakan Amcaoğlu, “Oldukça zor bir süreçten geçtiğimizi biliyoruz. Gerek bakanlık gerekse hükümet seviyesinde, evlatlarımızın bu fena periyodu zarar görmeksizin atlatmaları için elimizden geleni halletmeye itina gösteriyoruz” dedi.

Bakan Amcaoğlu, İlköğretim Dairesi’ne bağlı Okul Öncesi, 1, 2, 3, 4 ve 5’inci derslik uzaktan eğitim destek yayınlarının BRT2’den yayınlandığını kaydetti ve şunları söylemiş oldu:

“Uzaktan eğitim kapsamında, öğretmenlerimiz tarafınca hazırlanan Okul Öncesi, 1, 2, 3, 4 ve 5’inci derslik uzaktan eğitim destek yayınları, hafta içi her gün 14.00’ten itibaren BRT2 ekranlarında yayınlanıyor. Çocuklarımız, destek yayınlarını BRT2 ve BRT2’nin Youtube kanalından takip edebilir. Bu aşamada, yayınların hazırlanmasında alın teri döken öğretmenlerimize de ek olarak teşekkür etmeyi bir borç bilirim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.