DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

Aderans Construction’dan Girne’ye Lüks Villa Projesi

Aderans Construction’dan Girne’ye Lüks Villa Projesi
25.09.2023 14:54
2
A+
A-

Girne Zeytinlik Bölgesi’ne yeni ve lüks bir villa projesi geliyor. Aderans Construction’un inşa etmiş olduğu My House Premier projesinin bilgileri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ta inşa etmiş olduğu konut projeleriyle, gayrimenkul sektörünün tanınan firmalarından Aderans Construction Girne Zeytinlik’e lüks villa projesi müjdesini verdi.

Daha ilkin hem Lefkoşa hem de Girne’de inşa etmiş olduğu konut projelerinde başarı göstermiş bir satış grafiği yakalayan Aderans, yeni projesine de süratli başladı.

Kısa sürede temelleri atılan lüks villa projesinin adı My House Premier.

Aderans Construction projelerini “My House” çatısı altında topladı ve My House Rubby, My House Templos, My House Trio ve My House Karmi serisinin beşinci projesi olarak yaşam bulacak My House Premier.

Girne Zeytinlik’te inşa edilen, çevreyoluna yakınlığı ile dikkat çeken proje hem dağ hem de deniz manzarasına hakim.

Havuzlu olan ve geniş teras, bahçe kullanımı sunan lüks villalar 4+1.

Projede toplam 20 villa bulunuyor ve her biri Aderans’ın kaliteli işçiliği ile inşa ediliyor. Aderans Construction her projesine 2 yıl araç-gereç garantisi, 5 yıl da yapı garantisi veriyor.

My House Premier projesi de benzeri olmayan konumu, mimarisi ve manzarasıyla şimdiden alıcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Siz de bu talihli 20 kişiden biri olmak istiyorsanız, Aderans Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: my house premier, aderans constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.