DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Ardem Construction Avangart Kyrenia Projesi Teslime Hazır

Ardem Construction Avangart Kyrenia Projesi Teslime Hazır
19.09.2023 17:31
7
A+
A-

Ardem Construction tarafınca Girne Merkez’e inşa edilen konut projesi Avangart Kyrenia teslime hazır. 147 konutun bulunmuş olduğu projede artık satışa uygun son daireler. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

girne merkez satılık daire

Girne Merkez’de yer edinen, konum olarak mağazalara, marketlere ve restoranlara yakın olan Avangart Kyrenia, Ardem imzası taşıyor.

Her türlü konforun standart olarak sunulmuş olduğu benzeri olmayan projede dağ ve Akdeniz’in mavi manzarası göz kamaştırıyor.

avangart kyrenia

4 bloktan oluşan ve teslime hazır olan projede geriye sınırı olan sayıda konut kaldı. Girne Merkez’de görkemli bir yaşam sunan proje ortak yüzme havuzu, spor salonu, çocuk havuzu ve sauna benzer biçimde birçok toplumsal aktiviteyi de içinde barındırıyor.

Satış tutarları 67 bin GBP’den başlamış olan Avangart Kyrenia hakkında detaylı informasyon için Ardem Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Avangart Kyrenia, Ardem ConstructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.