DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
14°C
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Devidas Estate Brokerı Yusuf Devidas Şimal Kıbrıs’ın avantajlı yatırım bölgesi bulunduğunu araştırmalarıyla konu alıyor..

Devidas Estate Brokerı Yusuf Devidas Şimal Kıbrıs’ın avantajlı yatırım bölgesi bulunduğunu araştırmalarıyla konu alıyor..
05.11.2023 12:20
1
A+
A-

Akdeniz’e sınırı olan ülkeleri kıyasladığımızda Şimal Kıbrıs’ın avantajları ön plana çıkıyor. En yakın komşumuz olan Cenup Kıbrıs’a gore bile konutlarımızın metrekare satış fiyatı oldukça düşük. Devidas Estate Bokerı Yusuf Devidas bu mevzuyu araştırmalarıyla açıklıyor. İşte detaylar..

Şimal Kıbrıs’ta gayrimenkul kiralamaları sterlin üstünden yapılıyor ve yüksek getirilere haiz. Sterlin bazında senelik averaj %7-10 arası kira getirisine haiz, bilhassa Girne bölgesi. Kaynak: globalpropertyguide.com/investment-rating

Şimal Kıbrıs şu an çevre Akdeniz ülkeleriyle karşılaştırıldığında metrekare gayrimenkul satış fiyatlarında en düşük maliyetlere haizdir. Şimal Kıbrıs averaj m2 satış tutarları €600-€800 arasındadır.

Gayrimenkul alım ve satım işlemleri İngiliz Sterlini üstünden olmaktadır.

Gayrimenkul satışından elde edilmiş Kazançtan gelir vergisi alınmamaktadır.

Cenup Kıbrıs, Montenegro, Hırvatistan, Malta, Yunanistan vb. ülkelerde metrekare satış tutarları €1500-€6600 arasındadır.

Ek olarak Şimal Kıbrıs, Akdeniz’de minik fakat rahat bir ada ülkesi olup, güvenlik, ekonomik beklentiler ve genel yaşam kalitesi açısından oldukca değişik avantajlara haiz.

Yukarda sayılan avantajların daha fazlasını öğrenmek,
Şimal Kıbrıs’a taşınmayı ve yatırım yapmayı düşünüyorsanız, doğru ve saydam bilgiler için bizimle devamlı Devidas Estate Brokerı Yusuf Devidas ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: 0548 830 50 00
[email protected]
www.devidasestates.com

Etiketler: yusuf devidas, devidas estatesEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.