DOLAR
32,2615
EURO
34,8402
ALTIN
2.432,44
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

EMIC’ten Kyrenia Harbour Apartments için Yılbaşı Kampanyası

EMIC’ten Kyrenia Harbour Apartments için Yılbaşı Kampanyası
25.10.2023 21:43
4
A+
A-

Benzeri olmayan Girne Antik Limanı’nın şahane manzarasında konaklamak ister misiniz? EMIC, Kyrenia Harbour Apartments için yeni bir yılbaşı kampanyası başlattı. İşte detaylar..

Girne Antik Limanı’nda kısa bir süre ilkin hayata geçen proje Kyrenia Harbour Apartments, benzeri olmayan lokasyonu ve manzarasıyla misafirlerinden tam not almayı başardı.

Adını Girne Antik Limanı’ndan alan tesis, zamanı ve kültürel dokuyu, görkemli Akdeniz manzarası ile yaşamak isteyenlerin olmazsa olmaz durağı oldu.

Manolya, Nergis ve Yasemin adlı 3 tane 2+1 dairesi var ve tüm dairelerin kullanabildiği geniş bir terasa haiz. Terastan deniz manzarasını, limanı ve Beşparmak Dağları’nı izleyebilir, güneşin doğuşu ile batışına hakim olabilirsiniz.

Kyrenia Harbous Apartments’da odalar günlük, haftalık yada daha uzun süre kiralanabilir durumda sadece minimum 2 gün konaklama şartı var. Dairelerde 4-5 kişiye kadar konaklama yapmak mümkün.

Kyrenia Harbour Apartments yılbaşı için de hazır.

Hatta EMIC, Kyrenia Harbour Apartments’de yılbaşı için bir kampanya başlattı. 3 gece kal 2 gece öde kampanyası başladığı günden itibaren oldukça ilgi görmüş oldu.

Odaların gecelik konaklama tutarları 899 TL’den başlıyor. 3 gece kaldığınızda 2697 TL değil yalnız 1798 TL ödeyerek görkemli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Üstelik bu fiyatlar şahıs başı değil daire fiyatı.

Kyrenia Harbour Apartments misafirlerinin data sahibi olabilmeleri ve bu pandemi döneminde destek olmak amacıyla bir hizmet daha başlattı.

Daireleri 360′ Sanal Tur ile gezebilir ve daha kolay karar verebilirsiniz.

Yasemin dairesini dolaşmak için tıklayın..

Manolya dairesini dolaşmak için tıklayın..

Nergis dairesini dolaşmak için tıklayın..

Kyrenia Harbour Apartments Hakkında

EMIC’in Girne Limanı’nda eski bir binanın restorasyonu ve halka kazandırılması amacıyla başladığı proje Kyrenia Harbour Apartments.

Girne Antik Limanı’nın zamanı ve kültürel dokusuyla Akdeniz’in benzeri olmayan mavisi buluştu projede ve tüm misafirlerin memnuniyetle ayrıldıkları bir tesis haline geldi.

Detaylı data ve rezervasyon için tıklayın..

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.