DOLAR
32,1895
EURO
34,9461
ALTIN
2.506,77
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Emlak Dünyası Brokerı Nadir Meta: ‘Uyurken para kazanmak mümkün mü?

Emlak Dünyası Brokerı Nadir Meta: ‘Uyurken para kazanmak mümkün mü?
09.11.2023 07:08
3
A+
A-

Emlak Dünyası Brokerı Nadir Meta, doğru yatırım ve araştırma ile uyurken para kazanılır mı sorusunu soruyor Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarına. Beraber okuyalım ve mümkün bulunduğunu görelim.. İşte Nadir Meta’nın yazısı..

Emlak Dünyası Brokerı Nadir Meta, hepimizin merak etmiş olduğu bir suali sordu ve cevapladı. Uyurken para kazanmak mümkün mü?
Nadir Meta’nın bu sorusu aslına bakarsak hepimizi ilgilendiriyor.

İşte dikkat çeken sual ve cevabının yer almış olduğu yazı..

Şartlar ne olursa olsun doğru yatırımın daima kazandırdığı gerçeğini hiçbir şey değiştiremez. Piyasa şartları, ekonomik zorluklar, harcamalar şeklinde birçok etken bütçenizi ve sizi zorlayacaktır. Burada izleyebileceğiniz iki yol var. Birincisi, harcamalarınızı azaltarak ve yaşam standartlarınızı düşürerek ekonomik şartlara uyum sağlamak. Fakat bu yol ileride köşeye sıkışabileceğiniz bir seçim olabilir. İkinci yol ise harcamalarınızı azaltmak yerine, doğru yatırım hamleleri ile gelirinizi ve birikiminizi yükseltmek. Bankada bulunan birikiminiz sizin kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir. Peki, bu birikimi arttırmak daha mantıklı bir yol değil mi?

Yatırım yapabileceğiniz birçok alan mevcut. Borsa, gezim, giyim, yiyecek bu alanlardan bazıları. Fakat bugün bir tek vatanımızda değil tüm dünyada en popüler yatırım alanı gayrimenkul yatırımı. Bunun en büyük sebebi ise yitirme riskinin minimum olduğu yatırım alanı olması.

Günümüzde ekonomik şartlar ve dövizin yükselişi şeklinde nedenlerden dolayı yatırım yapmak zor şeklinde görünse de aslına bakarsak gerçek fırsatların bu dönemlerde ortaya çıkmış olduğu gerçeğini unutmamak gerek. Şartlar ne olursa olsun doğru yol izlendiği, doğru strateji uygulanmış olduğu ve bütçeniz doğru kullanıldığı vakit yatırım yapmak hem mümkün hem de kazançlı olacaktır. Gelirinizi yükseltmek yada birikiminizi arttırmak doğru yatırımlarla ulaşamayacağınız bir hedef değil.

Emek vererek kendinize güzel bir yaşam kurabilirsiniz. Fakat gelirinizi ve birikiminizi bir tek emek harcayarak yükseltemezsiniz. Bunun tek ve en etkili yolu otururken, kahve içerken hatta uyurken bile kazanabilmek. Dünyanın en meşhur yatırımcılarından Warren Buffet’in söylediği şeklinde “Uyurken para kazanmanın bir yolunu bulmazsanız, ölene dek çalışmaya mahkum olmuş olursunuz.”

Uyurken para kazanmak mümkün mü?

Uyurken para kazanmak için uyanık olduğunuz zamanlarda doğru yatırımlar için doğru emekler yapmanız gerekir. Peki, doğru yatırım iyi mi yapılır? Doğru yatırım yapabilmeniz için en mühim nokta işini bilen ve güvenilir bir gayrimenkul yatırım danışmanı ile birlikte çalışmaktır. Size yol gösterecek, piyasayı bilen insanoğlu ile çalışın. Doğal olarak ki kendiniz de kucak dolusu araştırma yapın.

Iyi mi yatırımlar yapılabilir? Gayrimenkul sahibi olarak onu kiraya vermek ömrünüzün sonuna kadar size emek vermeden gelir getirecektir. İleride kıymet kazanacak bir araziye yatırım yaparak uzun solukta oldukça karlı bir yatırım yapabilir ve birikiminizi fazlalaştırabilirsiniz. Konut projelerinde lansman fiyatlarını yakalayıp teslimde oldukça daha yüksek fiyatlara pazarlayabilirsiniz. Ekonominin fena olduğu dönemlerde indirimli fiyatlar ile gayrimenkuller bulup kısa sürede satıp birikiminizi fazlalaştırabilirsiniz. Bunlar şeklinde birçok fırsat daima mevcut. Lüzumlu olan doğru gayrimenkul yatırım danışmanı, doğru strateji, bütçeye gore hareket ve doğal olarak ki cesaret.

Ihmal etmeyin ki meydana getirilen yatırım bir tek bir gayrimenkule değil geleceğinize meydana getirilen yatırımdır.

Nadir Meta

Etiketler: nadir meta, emlak dünyasıEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.