DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

Erdem Dönmezoğlu: “Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Yaşam Alanı”

Erdem Dönmezoğlu: “Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Yaşam Alanı”
07.10.2023 16:12
4
A+
A-

Yeni bir yıla hazırlanırken ufak dokunuşlarla evinizi yenilemek ister misiniz? Erdem Dönmezoğlu yazdı..

Yeni Bir Yıl Yeni Bir Yaşam Alanı

2020 yılını geride bırakmaya hazırlanıyoruz.

Tüm dünya için kolay bir yıl olmadı, biliyorum. Yaşama şekillerimiz, emek harcama biçimimiz, alışkanlıklarımız bile değişime uğradı bir bakıma.

Barınağımız olan evlerimiz de düzgüsel düzenden oldukca daha çok süre geçirdik. Önemini ve kıymetini anladık. Evimizin, yuvamızın kısaca bizim yaşam alanlarımızın, bizim için ne denli kıymetli, kıymetli bulunduğunu bu yıl, bizlere fazlası ile ispatladı.

Yaşam alanlarının insan psikolojisi üstünde ne kadar mühim tesiri bulunduğunu artık bilmeyen yoktur. Renklerin ve dokuların şahıs üstünde pozitif tesiri yadsınamaz. Bu perspektifte baktığımız süre kendimize yapacağımız mühim yatırımlardan bir tanesi de yaşam alanlarımızı iyileştirmek kısaca güzelleştirmek bulunduğunu unutmamak gerekir.

Minimum maliyetler ile maksimum etkiye ulaşmak mümkün mü?

Evet. Bunu evimizin vitrini olan ‘perde tasarımı’ ile yapmak mümkün. Gerçekleştirdiğimiz perde tasarımları ile genel konsepti birleştirdiğimiz süre şahane bir uyum elde ediyoruz.

Genel alanın tarzını değişiklik yapmak istiyorsak ve bunu yaparken de düşük maliyetler ile gerçekleştirmek istiyorsak, bu yeniliğe yaşam alanının vitrini olan perde tasarımından adım atmak şahane bir düşünce.

Yüzlerce renk ve doku seçeneklerinden en doğru tasarımı parasız ‘touching’ hizmetimizi kıymetli müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Kısaca en doğru perde tasarımını, genel yaşam alanınızın konseptine uyarlıyoruz, ya da isteğiniz ile bambaşka bir konsept yaratıyoruz. Böylece sizinle beraber, yeni bir yıl ile yeni bir yaşam alanı yaratmış oluyoruz!

2021 yılını karşılarken, yepyeni, taptaze bir yaşam alanı kısaca yepyeni bir biz..

Yeni senenin, ülkemiz için ve tüm dünya için oldukca güzel geçmesini temenni ediyorum. Ilkin sıhhat temenni ediyorum, tüm yaşam alanlarımızda, evlerimizde rahatlık ve bolluk asla tamamlanmamış olmaksın!

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.