DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Forman Development’ın inşa etmiş olduğu Terra Residence projesi nerede? – Kıbrıs Emlak Merkezi

Forman Development’ın inşa etmiş olduğu Terra Residence projesi nerede? – Kıbrıs Emlak Merkezi
09.11.2023 11:13
49
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün prestijli konutlarını üreten firmalarından Forman Development’in inşa etmiş olduğu ve teslime hazır olan Terra Residence projesi nerede yer ediniyor? İşte detaylar..

Forman International 1993 senesinde Lefkoşa’da kurulan mühendislik, inşaat ve proje yönetimi şirketidir. Şimal Kıbrıs’ta inşaat sektörünün üst yapı bina inşaatlarında uzman pozisyonda bulunuyor. Forman Development ise, Forman International’ın yan kuruluşudur ve Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün kaliteli konut ihtiyacını karşılamak için toplu konut projeleri inşa eder.

Forman Development tarafınca inşa edilen ve teslime hazır olan Terra Residence projesi, başkent Lefkoşa’da bulunuyor. Lefkoşa’nı prestijli bölgesi olan Sahil bölgesinde terfi etti proje.

11 konut ve 3 ticari üniteden oluşan proje “yaşam tarzınız, yaşadığınız yerde adım atar” sloganıyla ilerledi.

Forman Development’ın yüksek inşaat kalitesine ek olarak akıllı ev sistemi eklenip hayatınızı kolaylaştıran özellikler ön plana çıktı. Kent merkezinde yaşayıp, kent merkezini sizi boğan yaşamından kopmanızı elde eden bahçeler eklendi balkonlara. Tabiat da sizinle beraber yaşasın diye. Kışın kolay ısınıp, yazın kolay serinlemeniz için verimli ve ses yalıtımlı camlar ve yapı malzemeleri de projede kullanıldı.

Çağıl ve ferah tasarımın keyfini sürüp, bir evin gerekliliği olan refah ve itimatı de hissederken, merkezi olan lokasyonuyla, alışveriş, iş, eğitim, eğlence ve kültür de yanı başınızda.

Projede bulunan 3 tane dükkan, ofis, mağaza yada showroom olarak kullanılmaya uygun 2 tane 67 metrekare ve 81 metrekare büyüklüğündeki ticari ünitelerin satışı oldukca hususi fiyatlarla devam ediyor.

Etiketler: satılık ticari birim, forman development, terra residence, lefkoşaEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.