DOLAR
32,2550
EURO
35,0219
ALTIN
2.465,84
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Fuarlarda Süregelen Koronavirüs İptalleri Kıbrıs Emlak Sektörünü Iyi mi Etkisinde bırakır?

Fuarlarda Süregelen Koronavirüs İptalleri Kıbrıs Emlak Sektörünü Iyi mi Etkisinde bırakır?
25.09.2023 19:59
3
A+
A-

Internasyonal fuarlardan iptal haberleri gelmeye başladı. Peki bu durum inşaat firmalarının yol haritasını iyi mi etkisinde bırakır? Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Fuarlarda Süregelen Koronavirüs İptalleri Kıbrıs Emlak Sektörünü Iyi mi Etkisinde bırakır?

Emlak fuarlarının yine başlaması için uzun süre bekledi firmalar, fakat kavuşma kısa sürdü. Emlak sektörü için büyük ehemmiyet taşıyan fuarlar, bir kez daha koronavirüs engeline takılıyor. Avrupa genelinde artan ve kontrolden çıkan olay sayısına karşı, iptaller başladı.

Peki bu durum, dünya genelindeki fuarları yakından ilgilendiren Kıbrıs emlak firmalarını iyi mi etkisinde bırakır?

Geçen yıla bakılırsa daha azca etkisinde bırakır diyebiliriz. Şundan dolayı pandemi birçok firmaya geç kalmış olduğu dijitalleşmenin ne kadar mühim bulunduğunu gösterdi.

Pandemi günlerinde ofisini kapattığı için eli kolu bağlananlar, online üstünden bile satış yapanları görünce durumun ne kadar mühim bulunduğunu görmüş oldu.

Son 1 yılda KKTC inşaat sektörü adına dijitale geçişti ciddi bir hızlanma var.

Daha ilkin mail adresini bile önemsemeyenler, artık projelerinin dijitalde olmasının ne kadar lüzumlu bulunduğunu anlıyor.

O yüzden karşı karşıya iletişimin sağlandığı fuarların ihtimaller içinde iptalleri, eskisi şeklinde o kadar da negatif etkilemeyecek firmaların yol haritasını.

Kıbrıs Emlak Merkezi bu süreçte devamlı üyelerinin yanında. KKTC’de bir ilk olarak başlattığımız Türkçe, İngilizce ve Rusça gösterim ile kurumsal üyelerimize 365 gün 24 saat internasyonal fuar ortamı sağlıyoruz. Projelerini, markalarını ve fırsatları global yatırımcı ile buluşturuyorlar. Kurumsal markalarını dijitale taşıma sürecinde benzersiz bir kolaylık sunuyoruz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.