DOLAR
32,2571
EURO
34,7450
ALTIN
2.405,84
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Girne Merkez’de hangi projelerde “Kira Güvence Sistemi” uygulanıyor?

Girne Merkez’de hangi projelerde “Kira Güvence Sistemi” uygulanıyor?
27.10.2023 06:15
5
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat ve emlak sektöründe uzun senelerdir uygulanan kira güvence sistemi Girne Merkez’de de başladı. Peki hangi projelerde uygulanıyor ve sistem iyi mi çalışıyor? İşte detaylar..

Şimal Kıbrıs’ta konut almak isteyenlerin sıkça sordurulmuş olduğu sorular içinde kira garantisi var. Bilhassa yatırım için alınan konutlarda oldukça daha mühim bir detay. Yurt dışı yatırımcısı sıkça tercih ediyor bu sistemi. Üstelik almış olduğu konutla ilgili firmaların verdiği hizmete de oldukça dikkat ediyor.

Peki kira güvence sistemi nedir?

Gayrimenkul sektöründe hem mülkü hem ev sahibini hem de kiracıyı sakınan bir sistem. Mülk sahibi ile kiracı arasındaki iletişimi daha sıhhatli ve güvenilir düzeyde tutmak için kullanılır. Amacı iki tarafında mağdur olmaması.

Son günlerde yaşanmış olan kiracı-ev sahibi sıkıntılarını göz önünde bulundurunca aslen o kadar da mantıklı bir sistem.

İskele, Esentepe şeklinde bölgelerde sıkça uygulanıyor bu sistem. Sadece Girne Merkez’de yeni. Devidas Estates sistemi başlatan şirket.

Kira güvence sistemi Girne Merkez’de hangi projede uygulanıyor?

Kira güvence sistemi artık Girne Merkez’de de başladı ve Devidas Estates’in tek yetkili satışını sürdürdüğü projesi Çeliker Park’ta uygulanıyor.

Projenin merkezde oluşu başlıca avantajlarından.

Yeni bir proje ve taşınmaya hazır. Banka kredisine de uygun. Merkezde ki otopark sıkıntısı için de umar var, bodrum kat otopark olarak inşa edildi.

Projede her ihtiyaca uygun tasarlanmış 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks penthouse seçenekleri bulunuyor.

Dairelerin satış fiyatı 49 bin sterlinden başlıyor. Fiyatlar kat yükseklikleri ve konumuna bakılırsa değişimler gösteriyor. 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler 80 metrekare, 3+1 daireler ise 135 metrekare..

Çeliker Park projesinde kira güvence sistemi uygulanıyor. “Ya kiracı bulamazsam, kredimi iyi mi ödeyeceğim” derdinin olmadığı bir proje. Devidas Estates siz daireyi satın alıp, içine mobilyayı koyduğunuz gün itibariyle sizin kiracınız oluyor. Aslen asla vakit kaybetmeden kiraya verebiliyorsunuz daireyi. Asla ay kaybetmiyorsunuz ve risk almıyorsunuz. Bu aşamada tüm riski Devidas Estates alıyor.

Detaylı data için tıklayın..

Etiketler: devidas estates, kira güvence sistemiEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.