DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Gömü Evler’den “Gömü Değerinde Eğitimler” – Kıbrıs Emlak Merkezi

Gömü Evler’den “Gömü Değerinde Eğitimler” – Kıbrıs Emlak Merkezi
24.10.2023 17:15
4
A+
A-

Gayrimenkul sektöründe kendini geliştirmek isteyenler için fırsat! Şimal Kıbrıs’ın en güvenilir emlak acentelerinden Gömü Evler, “Gömü Değerinde Eğitimler” adlı bir eğitim programı düzenliyor. Bu haberle ilgili detaylar, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde…

Şimal Kıbrıs emlak sektörünün kuvvetli emlak acentelerinden Gömü Evler, 2016 senesinde Gözde Deniz Bilir tarafınca kuruldu.

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği üyesi olan Gömü Evler; Şimal Kıbrıs’ın Girne ilçesinde emlak alımı, satımı, yatırımı ve danışmanlığı mevzusunda müşterilerine hizmet veriyor.

Gömü Evler, 28 Kasım 2018’e hususi “Gömü Değerinde Eğitimler” adlı bir eğitim programı düzenliyor. Bu programın düzenlenme amacı ise Gömü Evler tarafınca şu şekilde aktarılıyor:

“Şu aralar gayrimenkul danışmanlarından sık sık işlerin ne kadar fena olduğu ve alan kişi bulmakta iyi mi sorun çektikleri ile ilgili şikâyetler alıyoruz. Piyasanın averaja nazaran fena bir dönem geçirdiği yadsınamaz bir gerçek. Fakat daima söylediğimiz benzer biçimde gayrimenkul piyasasında işi olmayan kalmak, diye bir şey yok.

Evet, fazlaca fazla danışman var ve rekabet oldukça yüksek. Hâlbuki siz üretken ve verimli bir iş planı yürüttüğünüz sürece başarısız olma ihtimaliniz yok. Peki, iyi mi daha üretken bir danışman olabilirsiniz?

Çoğunluktan farklılaşarak normal olarak!”

28 Kasım’da düzenlenecek olan bu eğitim programında 3 tane mevzu yer ediniyor. Bu mevzular ve bu konuların içerikleri şu şekilde:

*1. Mevzu

Mevzu Başlığı: “Farkını Fark Et”

İçerik: “Sen hakikaten fark yaratacak kişisin, gel planını beraber yapalım.”

*2. Mevzu

Mevzu Başlığı: “CV Değil FV”

İçerik: “Geçmişin artık mazi, gelecekte dünyayı yerinden oynatacak “sen”i tanımak için gel başlamış olalım.”

*3. Mevzu

Mevzu Başlığı: “Hayır’lı Olsun”

İçerik: “Artık işinde ve hayatında karşılaştığın her Hayır ve İtirazı, yarar ve kazanca dönüştürmek istiyor musun? Gel o vakit…”

Siz de gayrimenkul sektöründe kendinizi geliştirmek istiyorsanız, Gömü Evler’in “Gömü Değerinde Eğitimler” adlı eğitim programını kaçırmayın derim… Iştirakçilerin sınırı olan sayıda kabul edileceği bu eğitim programına katılmak istiyorsanız, kayıt yaptırmak için Gömü Evler’den Ceylan Köksoy ile irtibata geçebilirsiniz…

Tarih: 28 Kasım 2018

Saat: 10.00-17.00

Yer: Merit Park Hotel & Casino Toplantı Salonu

Eğitmenler: Dilşad Dal, Murat Özçelik.

Not: Öğlen içinde atıştırmalıklar verilecek.

Kayıt için yazışma: +90 542 882 68 58

E-mail: [email protected]

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.