DOLAR
32,2810
EURO
35,0340
ALTIN
2.480,70
BIST
10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Hançer İnşaat’ın inşa etmiş olduğu Hançer Villalarında lansman fırsatı..

Hançer İnşaat’ın inşa etmiş olduğu Hançer Villalarında lansman fırsatı..
27.10.2023 14:23
2
A+
A-

Şimal Kıbrıs emlak sektöründe daire tercihlerinin villaya döndüğü bir dönem yaşıyoruz pandemi sonrası. Doğal olarak gereksinimler değişik, ödeme güçleri de. Bu kez sizleri Girne Çatalköy’de konumlanan lüks villa projesi ile tanıştıracağız, Hançer Villaları. İşte Hançer İnşaat tarafınca inşa edilen lüks villaların bilgileri..

Şimal Kıbrıs inşaat ve emlak sektöründe Girne Çatalköy’ün yeri değişik. Yoğun bir ilgi var bölgeye bilhassa villa projelerine. Merkeze yakın olması, hala sakin bir bölge olması, denize yakın olması, dağ manzarası şeklinde talep edilen birçok detay içeriyor bölge.

Hançer İnşaat uzun senelerdir Kıbrıs inşaat sektöründe mevcud bir şirket ve Girne merkezde inşa etmiş olduğu apartmanlar ile tanınıyor. Sadece yeni projesi bir villa sitesi. Lüksün standart olarak sunulmuş olduğu benzeri olmayan bir proje tasarlandı. Hem konumu hem de mimarisi ile oldukça dikkat çekici bir proje oluyor.

Hançer Villaları proje özelliklerinden bahsedecek olursak;

Türk koçanlı ve 344 metrekare büyüklüğe haiz villalar. Her biri 4 yatak odalı ve havuz opsiyonlu. Havuzların izni alındı fakat alan kişi tercih ederse yapılacak.

Hançer Villalarını incelemek için tıklayın..

10 Mayıs’ta başladı inşaat, 18 ay teslim süresi görünse de Hançer İnşaat 12 ayda tamamlamayı planlıyor projeyi.

Hançer Villaları kat planları;

kat: 1 tane salon, 1 tane yiyecek odası, 1 tane mutfak, 1 tane en-suıte konuk yatak odası, koridor, ön balkon teras ve konuk wc’den oluşmaktadır
kat: 1 tane en-suıte ve giyinme odalı ebeveyn yatak odası, 2 tane genç yatak odası, 3 tane balkon, çamaşır odası, koridor ve ortak banyo & wc den oluşmaktadır
Çatı katı: barbekü alanı, tv ünitesi yeri ve teras alanından oluşmaktadır

Garaj yeri

Peyzaj alt yapısı

Site sınır duvarları

Hançer Villaları satış fiyatlarından bahsedecek olursak, proje lansman tutarları ile satışa çıktı. Belirli bir süre sonrasından %30 kıymet artışı ön görülüyor.

Projenin fiyatlarını öğrenmek için tıklayın..

Etiketler: hançer villaları, hançer inşaat, çatalköy, girneEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.