DOLAR
32,2587
EURO
34,7583
ALTIN
2.445,05
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
14°C
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

İskele Long Beach Projesi Venice İçin Faizsiz 84 Ay Taksit Pozitif yanları

İskele Long Beach Projesi Venice İçin Faizsiz 84 Ay Taksit Pozitif yanları
16.09.2023 22:31
1
A+
A-

Venedik’in gondolları Şimal Kıbrıs’a taşınıyor.
İskele Long Beach’in lüks projesi Venice, konsepti ve ödeme kolaylıklarıyla dikkat çekiyor.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ta artık metrekare tutarları değil, projelerin konseptleri yarışıyor. En azından ‘markalı konut projesi’ üretimine ehemmiyet veren firmalar, bu yolda aşama kaydediyor.

İnşaat sektöründeki 25 senelik tecrübesi ile Süleyman Can direktörlüğünde lüks projelere imza atan Dems Construction da ‘markalı konut projesi’ konseptine ehemmiyet verenlerden…

Yeni projesi Venice, bölgenin en dikkat çekenleri içinde.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Dems Construction’un İskele Long Beach’e kazandırdığı proje Şimal Kıbrıs’ta bir ilk olma hususi durumunu taşıyor.

Lüks mimari, geniş toplumsal alanlar ve sitenin içindeki gondollar, hakkaten projeye ayrı bir hava katıyor.

İşte bu lüks proje yalnız konseptiyle değil, yatırımcısına sunmuş olduğu yüksek kıymet artışı ve ödeme kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

Venedik’i adeta Long Beach’e taşıyan Venice projesinde; 84 aya varan, 0 faizli, şirkete elden ödemeli, esnek ödeme planları ile kampanya başlattı.

Venedik konseptiyle inşa edilen ve Venedik’in gondol sefasını Şimal Kıbrıs’a taşıyan proje, şimdiden yerli yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcılar büyük ilgisini görüyor.

Venice Hakkında

Toplamda 800 daireden oluşan dev projede, Dems Construction kalitesi ile kendinizi aşıklar şehri Venedik’te hissedeceksiniz. 

400 metre uzunluğunda, Venedik’teki benzer biçimde gondol sefası yapabileceğiniz gondol kanalı, yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı Havuz, SPA merkezi, spor salonu, basketbol sahası, aquapark, masaj odaları, sauna, hamam, beş değişik konstepte restaurant, çatı barı, avm, anfi theatre, açık ve kapalı otopark ve daha birçok özellik bu projede.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Venice, Dems Construction, Süleyman CanEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.