DOLAR
32,3742
EURO
34,7257
ALTIN
2.399,00
BIST
10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Kıbrıs emlak danışmanı Arda Taneri portföyünden öne çıkan 5 duyuru

Kıbrıs emlak danışmanı Arda Taneri portföyünden öne çıkan 5 duyuru
04.10.2023 23:43
10
A+
A-

Kıbrıs’ta yatırım mı planlıyorsunuz? Emlak sektörünün başarıya ulaşmış adı Arda Taneri bağımsız emlak danışmanı modeliyle Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

arda taneri

Kıbrıs emlak danışmanı Arda Taneri portföyünden öne çıkan 5 duyuru

Pandemi süreci dünyada olduğu şeklinde, Şimal Kıbrıs’ta da birçok mevzuda köklü değişimlere işaret etti.

En başta da işlerin dijitalleşmesine.

Ofisler kapanmış oldu diye işler durdu mu?

Hepimiz imkanı dahilinde uzaktan emek harcamayı denedi.

Peki kim başardı?

Bu formata hazır olan ve markasını kuvvetli bir halde dijital ortama taşıyan.

Kısaca en sık kullanılan arama moturu Google sorgulamalarında, yatırımcı adayının gözünde en kuvvetli ve tecrübeli profili çizen başardı ve kazanmıştır.

Kıbrıs emlak sektöründe kuvvetli inşaat firmaları, markalı konut projeleri ve kurumsal emlak acentelerinin çözüm ortağı Kıbrıs Emlak Merkezi olarak, gayrimenkul danışmanları için de kişisel marka değerine katkı fırsatı sunuyoruz.

Türkçe’nin yanında emsalsiz olarak İngilizce ve Rusça anadillerinde yayına başlamanın haricinde, emlak danışmanları için de bir geliştirme yaptık. Uzun süredir sistemi acentesinden bağımsız olarak, bireysel bir halde değerlendirmek isteyen danışmanların talepleri geliyordu. Bu talepleri en uygun şekilde kurguladık ve Kıbrıs Emlak Merkezi’ne hususi bağımsız emlak danışmanı modelini etken ettik.

Bu modelde danışman, isterse acentesi sistemde üye olmasa da, kendi ilanlarını yayınlamak ve kişisel marka kıymetini oluşturmak için bireysel olarak Kıbrıs Emlak Merkezi ailesine katılabiliyor. İlanlarını Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak mahalli ve global yatırımcıyla bir araya getiriyor. Dikkat çeken portföylerini en hususi şekilde öne çıkarabiliyor. Uzmanlık alanı ve mevzusunda bölge değerlendirme çalışmalarımızda rol alıyor. Bu modelin adı bağımsız danışman üyeliği.

Kıbrıs emlak sektörünün başarıya ulaşmış gayrimenkul danışmanlarından Arda Taneri de bu üyelerden biri.

 

arda taneri

 

Gazimağusa ve İskele bölgesinde varlıklı bir portföye haiz olan Taneri, dikkat çeken ilanlarını Kıbrıs Emlak Merkezi ziyaretçileriyle paylaşıyor.

Arda Taneri tarafınca eklenen Kıbrıs emlak ilanları, şimdiden yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

Bu yazımızda sizinle Arda Taneri portföyünden öne çıkan 5 ilanı paylaşıyoruz.

 

Arda Taneri Kıbrıs Emlak İlanları

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.